Comnet nasıldır?

Daha geçmedim düşünüyorum çünkü TurkNet her ne kadar 500 TL olsa da sorunsuz şu anda. Şimdi Comnet'e geçip indirme hızını veremese oyunlar 500 ping falan verse hiç hoş olmazdı.

Ben olsam geçerdim hocam mennun kalmazsanız 14 gün içinde iade ediyorlar zaten ya da aylık da kullanabilirsiniz her halükarda TurkNet'den daha ucuz bende Vodafone Net 100 Mbps'i 400 yapınca bu ay sonunda geçeceğim Marmara bölgesindekiler ping sorunu yaşamamış.

Altyapınızda herhangi bir sorun olduğunu düşünüyorsanız hiç bulaşmayın muhattapsiz kalırsınız. Ama eğer muhatap olacağınız herhangi bir durum yoksa tercih edebilirsiniz.
İnternet gidiyor bazen ama modemden kaynaklı muhtemelen onun dışında sıkıntı yok.

Merhaba,

Bursa, Gemlik'te ikamet etmekteyim ve yaklaşık 2 yıldır Comnet Fiber İnternet kullanıyorum. İlk başvurduğum andan itibaren, hizmet kalitesinden son derece memnun kaldım. İnternet bağlantısı kesintisiz ve hızlı; özellikle iş ve eğlence amaçlı kullanımlarda hiçbir sorun yaşamadım.

Bağlantı hızı sürekli olarak yüksek ve istikrarlı. Çevrim içi toplantılar, oyun oynama, video izleme gibi yoğun internet kullanımlarında dahi herhangi bir kopma veya yavaşlama yaşamadım. Hizmet aldığım süreçte teknik destek ekibi de oldukça yardımcı ve profesyoneldi.

Eğer siz de Comnet Fiber İnternet'e kayıt olurken CMT366BKU kodunu (Dirkt kodlu bağlantıya gitmek için tıklayın) kullanırsanız, size ücretsiz 1 ay hediye edilecektir. Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim!

İyi günler dilerim. 😊

Merhaba,

Bursa, Gemlik'te ikamet etmekteyim ve yaklaşık 2 yıldır Comnet Fiber İnternet kullanıyorum. İlk başvurduğum andan itibaren, hizmet kalitesinden son derece memnun kaldım. İnternet bağlantısı kesintisiz ve hızlı; özellikle iş ve eğlence amaçlı kullanımlarda hiçbir sorun yaşamadım.

Bağlantı hızı sürekli olarak yüksek ve istikrarlı. Çevrim içi toplantılar, oyun oynama, video izleme gibi yoğun internet kullanımlarında dahi herhangi bir kopma veya yavaşlama yaşamadım. Hizmet aldığım süreçte teknik destek ekibi de oldukça yardımcı ve profesyoneldi.

Eğer siz de Comnet Fiber İnternet'e kayıt olurken CMT366BKU kodunu (Dirkt kodlu bağlantıya gitmek için tıklayın) kullanırsanız, size ücretsiz 1 ay hediye edilecektir. Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim!

İyi günler dilerim. 😊
Halâ memnun musunuz hocam?

Hâla memnun musunuz hocam?
Şu an kimse değil. Herkesde internet hızı aşırı yavaş şu anda çünkü Türk Telekom Comnet'in hızını kısıtladı borçları ödemediği için.

Halâ memnun musunuz hocam?
Merhaba, maalesef 2 haftadır bende memnun değilim hocam. Ancak 2 yıldır aktif kullanıyorum ve sadece bu 2 haftadır sorun yaşıyorum. Bu sorun tabi ki de can sıkıcı burada tekrar övmek gibi bir niyetim yok, olması gereken firmanın çıkıp gerekli bir aciklama yapması gerekir bunu göremiyoruz. Bu sorun bittiğinde kalan kullanımlarım için kullanmaya devam edebilirim (eğer eski hıza ulaşırsa). Onun haricinde tekrarsan fiyatlara bakıp diğer firmalara bakacağım. Ben firmanın çalışanı değilim arkadaşlar, bende bir kullanıcıyım. Benim için önemli olan fiyat performans.

Merhaba, maalesef 2 haftadır bende memnun değilim hocam. Ancak 2 yıldır aktif kullanıyorum ve sadece bu 2 haftadır sorun yaşıyorum. Bu sorun tabi ki de can sıkıcı burada tekrar övmek gibi bir niyetim yok, olması gereken firmanın çıkıp gerekli bir aciklama yapması gerekir bunu göremiyoruz. Bu sorun bittiğinde kalan kullanımlarım için kullanmaya devam edebilirim (eğer eski hıza ulaşırsa). Onun haricinde tekrarsan fiyatlara bakıp diğer firmalara bakacağım. Ben firmanın çalışanı değilim arkadaşlar, bende bir kullanıcıyım. Benim için önemli olan fiyat performans.
Sorun Comnet'in Türk Telekoma 42 milyon TL borcu var ve ödemedikleri için Türk Telekom Comnet'in hızını kısıtladı. Bundan sonra şirket kapanmazsa iyi bence.

Sorun Comnet'in Türk Telekoma 42 milyon TL borcu var ve ödemedikleri için Türk Telekom Comnet'in hızını kısıtladı. Bundan sonra şirket kapanmazsa iyi bence.
Bence bir firma için çok aman aman para degil hocam. 20.000 kullanıcısı olsa kişi başı 2100 tl yapar. Güzel kampanya özür ve tesvik ile bu borç ödenebilir. Ancak kaybettikleri güveni tekrardan inşa etmeleri lazım.

Benim kafamı kurcalayan bunların kurucuları ve yönetim kadrosu genç. Bunlar btc boğasına aldanıp parayı kriptoya aktarıp aralık gelince çeker öderiz demiş olma ihtimalleri varmidir :)

Merhaba,

İyi günler dilerim. 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı