Millenicom destek konusunda çalışanları bilgisi kalıyor. Eski ZyXEL ve TurkNet çalışanıyım, teknik konuları ben yönlendiriyordum çağrıda.
Hocam bana sürekli altyapımın desteklemediğini söylüyorlar. Fakat ilk 3 ay sorunsuzdu, sonrasında 1 ay boyunca sıkıntısız 100Mbps deneyimledim. Ondan sonra böyle kopmalar olmaya başladı veya hızımı 100Mbps sabitlediklerini söyleseler de Max 50-65-75 gibi hızlar arasında değişkenlik göstermeye başladı.
Sorun modemden dolayı mı acaba diye düşünüyorum ama modemim 100Mbps destekliyor.
TurkNet'ten altyapı sorgusu yapar mısın? Ve modemin de xDSL istatisklerini atar mısın?
Altyapı sorgusu da yapar mısınız? SNR değerleriniz hat değerleriniz iyi.
Altyapı sorgusu da yapar mısınız? SNR değerleriniz hat değerleriniz iyi.
Kullandığınız firmayı arayıp hat değerlerinin tamamen sıfırlanmasını istemeniz de fayda var. 75'i kesintisiz olarak almanız gerekiyor.
Şu an TurkNet kullanıyorum, söylediğinizi kendilerine ilettim, umuyorum en kısa zamanda düzelir bu sorunlar.
Kullandığınız firmayı arayıp hat değerlerinin tamamen sıfırlanmasını istemeniz de fayda var. 75'i kesintisiz olarak almanız gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.