Comnet önerir misiniz?

Hocam direkt duvardan modeme tek kablo ile bağlı internetim, herhangi bir splitter yok. TurkNet üzerinden şikayet talebi oluşturdum bir de onu bekleyeceğim.

Ankastreden modeme bir bağlantı sağlayıp dener misiniz eğer sorun düzelirse daireye gelen kabloyu yenilersiniz.

Boş port varsa varsa değiştirsinler portu. Zamanında ben türk telekom kullanırken aşırı kopuyordu internet ve sürekli hızım düşüyordu. Türk telekom saha ekibi kaç defa eve geldi kontrol etti bilmiyorum. En sonunda montlarında türk telekom çözüm ortağı ... a.ş. yazan bir ekip geldi ve port değişimi yapacaklarını söylediler ondan sonra çözülmüştü. Sonra da türknet'e kaçtım zaten. Fiyat dışında aşırı memnunum

Bana onu da yapamayacaklarını söylüyorlar, artık TT bunlara ne yaptıysa gottem City kısaca.

Son düzenleme:
Firma değişikliği yap.

BTK üzerinden şu an şikayet talebi açacağım eğer o da başarısız olusra Netspeed veya farklı bir interneti deneyeceğim. Konu ile ilgilendiğiniz için teşekkürler.

BTK üzerinden şu an şikayet talebi açacağım eğer o da başarısız olusra Netspeed veya farklı bir interneti deneyeceğim. Konu ile ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Milleni'ye geçmen tavsiyemdir. Arıza durumu bu şekilde çözülmez çünkü...

Türk Telekom düzeltmek istese düzeltir.

Bana daha yeni düzgün bir geri bildirimde bulundular. Türk Telekom'un bulunduğum şehirde altyapı ile ilgili bir hasarı meydana gelmiş. Bununla ilgili çalışıyorlar ama bekliyorum bakalım. 2-3 hafta kadar şehir dışına çıkacağım eğer döndüğümde düzeltilmemiş olursa Millenicom veya Netspeed'e başvuracağım. Teşekkürler...

Aboneliğimi farklı bir şebeke hattına bağlamaları mümkün değil mi, bu da aynı şekilde port gibi bir şey sanırım?

Son düzenleme:

Milennicom'a bağlantı yaptıgınızda yüksek ihtimalle hız problemi düzelir zaten. Direkt geçiş yapınca am aaynı port üzerinden bağlanacaksınız bilginiz olsun o yüzden düzelmeme ihtimalide göz önünde bulundurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…