Comnet sitesine girince mining mi yapıyor?

TheRasAlGhul

Centipat
Arkadaşlar Comnet'in resmi sayfasına girdiğimde işlemci kullanımının %58 olduğunu gördüm. (Chrome kullanıyorum) sanki mining yapıyorlar gibi, siz de bir deneyin emin olmak adına.

Bende herhangi bir sıkıntı olmadı, bilgisayarınıza virüs taraması yapın belki virüs vardır.
Dediğinle uzaktan yakından alakası yok genel bir sorun olsa comnetle ilişkili bir şekilde konu açmam zaten.

Dosya Ekleri

• kanıt.png
    kanıt.png
    327,8 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar Comnet'in resmi sayfasına girdiğimde işlemci kullanımının %58 olduğunu gördüm. (Chrome kullanıyorum) sanki mining yapıyorlar gibi, siz de bir deneyin emin olmak adına.

Fazla bir kullanım yok dostum aniamsyonlar fazla ise yüksek çözünürlüklü şeyler varsa hele hele video varsa işlemci kullanımı ve RAM kullanımı artar YouTube'da 90'da bile çıkabildiği gibi anormal bir şey yok. Ayrıca sanırsam saf Chrome kullanıyorsun onun optimizasyonuna kullanımlarına laf bile yok.

Fazla bir kullanım yok dostum aniamsyonlar fazla ise yüksek çözünürlüklü şeyler varsa hele hele video varsa işlemci kullanımı ve RAM kullanımı artar YouTube'da 90'da bile çıkabildiği gibi anormal bir şey yok. Ayrıca sanırsam saf Chrome kullanıyorsun onun optimizasyonuna kullanımlarına laf bile yok.
30 sekme açsam her birinde youtube olsa ve video oynatılsa, o sitede olduğu gibi %50 işlemci kullanımının gerçekleşmesi imkansız. İki ihtimal var ya bu sitenin kodlanışında spagetti kod oldu saçma bir şekilde işlemciye yük bindiriyor ya da mining yapıyorlar. Bunun başka bir açıklaması yok.

Ek Not: Bu Comnet'in geçmişi kirli, yaklaşık 1 sene önce hacklendi tüm kullanıcı verileri sızdırıldı kayıtlı kredi kartları dahil. Bu adamlardan her şeyi yapmasını beklerim Hatta veri sızıntısına ilişkin hesap soran kullanıcılarının internetlerini tek taraflı olarak iptal edip mağdur ettiler.

30 sekme açsam her birinde YouTube olsa ve video oynatılsa, o sitede olduğu gibi %50 işlemci kullanımının gerçekleşmesi imkansız. İki ihtimal var ya bu sitenin kodlanışında spagetti kod oldu saçma bir şekilde işlemciye yük bindiriyor ya da mining yapıyorlar. Bunun başka bir açıklaması yok.

Kankam 144p de izlemiyorsan 30 sekme açıyorsan kullanır bayağı imkansız kullanmaması, çek bakayım bir yüksek çözünürlüklere. Kendi kendine cevabını işlemişsin zaten mining yapıyor diye daha ne diyeyim. Süphelendiysen girme siteye Chrome'un optimizasyonu zaten berbat.

Aslinda web sitesinde baska yerlere tıkladığımda islemci kullanimi dusuyor. Mesela animasyonun olmadigi yerler destek, iletisim gibi. Bir de siteyi acip baska sekmeye gecince de dusuyor kullanim. Mining yapmiyor gibi. Sadece ilk gelen ana sayfada sıkıntı var.

Bir yandan da bu firmaya guvenim sifir. Her seyi beklerim bunlardan.

Biraz sizofrenice olacak belki ama sadece ana sayfada olsun. Animasyon hareketli icerik cart curt iteleriz kimse anlamaz diye yapilmis olabilir. Ben olsam boyle yapardim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı