Comnet vs NetSpeed

NetSpeed maalesef aşırı ping olan bir ISS. Ben türk.net öneririm comnet te yeni bir firma bazı akşamlar sizi delirtebilir.

NetSpeed kullandınız mı acaba? Çünkü ben TurkNet de NetSpeed de kullandım. Arkadaş TurkNet öneriyorsunuz ama fiyatı arttı ve o fiyata değecek bir internet deneyimi sunmuyor. Ayriyeten herhangi bir altyapı sıkıntısında müşteri hizmetlerinde cahil birine denk geldiğinizde vay halinize her konuda aynı müşteri hizmetleri cevap veriyor ve asla değiştiremiyorsunuz. Çözüm odaklı çalışmıyorlar TurkNet önerenlerin çoğu sıkıntı yaşamadığı için öneriyor çünkü müşteri hizmetlerini kullanmak zorunda kalmadı. Araştırıp önerelim konuya gelecek olursak ping konusunda comnet güzel işler çıkarıyor ancak kullanmadım incelediğim ve gördüğüm kadarıyla. Şu an aktif olarak NetSpeed kullanıyorum ping değerim 5 yabancı serverlarda gayet güzel değerler alıyorum. VDSL2 altyapısındayım Türk Telekom'un TurkNet'ten daha stabil olarak hat değerlerimi veriyor memnunum öneririm.

Evet NetSpeed kullandım. Allah düşmanıma yaşatmasın pandemi döneminde her akşam kesildi. Hemen türk.net e geçtim memnunum teknik desteğe de ihtiyacım oldu onile işlemlerden destek kaydı bıraktım 24 saate düzelttiler. Ben teknik destekte de ping konusunda da çok mutluyum Türk.net te. Ayrıca netspeed de zam yaptı fiyatlarına onunda espirisi kalmadı.

Fiyat konusuna gelirsek 35 Mbps 85 TL 35 Mbps hızlar da veriyor 10 TL farkla 100 Mbps'ye kadar alabiliyorsun haberin olsun. Türk.net in hız sorgulama sayfasında aşağıdaki küçük yazıları okursan görürsün. @nazario9

Fastpath hattınıza tanımlanmış mevcut bir gecikmeyi düşürür. Ciddi bir düşüş yaşatmaz. En fazla 10ms düşürür. Sizin pinginizin artmasının sebebi VDSL altyapıda o anlık kullanılan bant genişliği ile alakalı olabilir. Çünkü 200ms'in sebebi Fastpath değildir. O anlık altyapınıza binen yük ile alakalı olabilir. Modeminizle alakalı olabilir. Kapatıp açabilirsiniz. Yani 200ms'in sebebi millenicom da olmayabilir. Altyapısal bir durum bu.

Hocam modem kapat açlık durum değil gerçekten modemim de ASUS DSL N16 kaliteli bir modem. Kablolu bağlantı yapmaktayım. Bilmiyorum benlik ne sıkıntı olabilir ancak benlik olduğunu düşünmüyorum. Farklı bir sağlayıcı deneyip test etmek istiyorum. Hayırlısı bakalım.

Comnet'de olabildiğince düşer pinginiz ama dalgalanma yine olabilir yani birden 46'dan 200'e çıkabilir.
Yani demek istediğiniz benim bir indirme yaptığım mı o sırada?
Evet o esnada bir kullanım söz konusu olduğunu düşünüyorum. SNR yüksek olmadığı için de biraz dalgalanıyor olabilir.

Hocam bu 2-3 günlük sorun değil ki indirme olsun 2 haftadır minimum yaşıyorum bu sorunu ve Steam dışında hiçbir şey açık değil. Oynadığım oyun ise Hunt: Showdown ve bilgisayarımda bu oyun dışında oyun yüklü değil öyle söyleyeyim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…