Comnet vs. NetSpeed

KAYSER İ RUM

Hectopat
Daha fazla  
NetSpeed'ten Comnet'e geçtim. Pingler düşük yurt dışına çıkışta ama NetSpeed'te 35 megabit alırken Comnet'e 33 megabit alabiliyorum en fazla.

Dosya Ekleri

• nettspeed.PNG
    nettspeed.PNG
    110,8 KB · Görüntüleme: 113
  • cOMNET.png
    cOMNET.png
    122,4 KB · Görüntüleme: 97
NetSpeed'ten Comnet'e geçtim. Pingler düşük yurt dışına çıkışta ama NetSpeed'te 35 megabit alırken Comnet'e 33 megabit alabiliyorum en fazla.

Sorunuz ne acaba onu belirtir misiniz?
@Tesla Bobini sırf mesaj atmak için neden "tamam" yazıyorsunuz?

Ping değerlerinde bir değişiklik göremedim? bazılarında Netspeed bazılarında Comnet daha düşük görünüyor oda +- 1 Ping değişmiş zaten her test yaptığınızda o kadar oynar yani değişiklik diyemiyorum ben buna.

Comnet'de yurtdışı oyun serverlarında Türktelekomun alt yapısı bana gore daha ıyı gozukuyor.çünkü arkadaşlar benden neredeyse daha iyi ping değerine sahipler.Kablonet kullanırken benim ping değerlerim iyiydi türktelekoma gore.simdi comnet'e gectim.Pingler türktelekoma gore hep yukarda.NetSpeed deniyeceğim.Bakalım...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı