Comnet vs TurkNet

Netspeed'de maks hızım 100 Mbps olarak görünüyor. Fiyatlar da gayet makul duruyor. Teşekkür ederim yardımınız için en yakın sürede iletişime geçeceğim.
üstadım konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız? hangi iss'ye geçtiniz?

üstadım konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız? hangi iss'ye geçtiniz?
Ben 3 firmayıda kullandım, comnet berbat bir deneyimdi değiştirmek istediğimdede ön ödemeli bir iss olmasına rağmen borcunuz var diyip geçirmediler, ondan sonra netspeede geçtim hizmetden memnundum ama bi ara sunuculardamı ne sıkıntı olmuştu internet kullanılamıyodu nerdeyse o zaman iptal ettirip türknete geçtim hala kullanmaktayım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım, eğer paran varsa türknete geç. Netspeedde ufak tefek sıkıntılar yaşadım ama parasına göre normal bir hizmet, müşteri hizmetleri çok iyi max 15 saniye bekletiyor ama hiç çözüm odaklı değil, 2 gün önce türknetde internet hızımda feci bir düşüş yaşadım, site üzerinden destek talebi açtım 1,5 saat sonra evime ekip geldi ve dsl kablosunu ve prize bağlı ucunu değiştirdiler, hız sorunum düzeldi snr değerim yükseldi on numara bir deneyim yaşıyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim. Şuanda Türknet kullanıyorum. Şöyle bir konu açmıştım. Ama comnet sanırım sıkıntılı biraz. En iyi Turknet ile devam etmek gibi gözüküyor.

Cevabınız için teşekkür ederim. Şuanda Türknet kullanıyorum. Şöyle bir konu açmıştım. Ama comnet sanırım sıkıntılı biraz. En iyi Turknet ile devam etmek gibi gözüküyor.
Konuya baktımda, sen 100mbps ye gereksiz para ödediğini diyosun ben 30mbps ye aynı fiyatı ödüyorum istanbulda olmama rağmen 40mbps lik altyapım var fakat hattım onu bile kaldırmıyor :)

Sen de kendi açından haklısın dostum. Ama işte altyapı imkan verirken ve aynı parayla daha fazla hız alabilme şansın da olunca bu durumu sorgulama ihtiyacı hissediyor insan.

Comnet 2. senemdeyim fiyatına göre bence en iyisi ilk aldigim zaman başvurduk 1 gun oldu hemen gelip bağladılar müşteri hizmetleri yok siteden canlı destek gibi bir şey var onunla görüşüyosun o konuda kötü ping falan hep düşük bende CS oynuyorum sorun olmuyor 100Mbps'nin de tamamini veriyor ama 2.yil kopma muhabbetleri başladi biraz o canımı sıkıyor.

Konuya sadece paket fiyatları, peşin ödeme vs. ay sonu ödeme veya nasıl bir altyapı kullanılıyor açılarından bakmayınız. Zira bu "kullanılan altyapı" da zincirin tamamı değil bir bölümüdür.

Eğer İstanbul'da iseniz sıkıntı pek yok. ComNet'in İstanbul'da POP noktası var ama bildiğim kadarıyla başka illerde yok. TurkNet'in ise İstanbul dahil pekçok ilde POP noktası var. Comnet abonesi oldunuz ve diyelim Adana'da yerleşiksiniz. Sizin sinyal önce İstanbul'a ComNet'in POP noktasına kadar gidip (bu süreçte T.Telekom altyapısını kullanarak, yani uzunca bir kablo mesafesini kat ederek...) sonra çıkış yapabiliyor. Ama TurkNet'li iseniz (100 Mbps VDSL veya Fiber, farketmez...) T.Telekom altyapısını Adana içinde kısa bir mesafe için kullanarak TurkNet'in Adana'daki POP noktasından çıkış yapabilmekte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı