Comnet'e geçilir mi?

BurakamaEmre

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2-3 hafta içinde taahhüdüm bitecek ve başka sağlayıcıya geçeceğiz.
Alternatifler:
Comnet 1000 Mbps 400₺
Türk Telekom 100 Mbps 419₺
TurkNet 100 Mbps 249₺
Netspeed 200 Mbps 341₺
Millenicom 100 Mbps 189₺

Hangisine geçmeliyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alternatifler:
Comnet 1000 Mbps 400₺
TurkNet 100 Mbps 249₺
Netspeed 200 Mbps 341₺
Millenicom 100 Mbps 189₺

Altyapınız ne kadar destekliyor?

Hattin saglamsa, musteri hizmetleriyle isin olmazsa guzel kullanim saglayabilirsin. Musteri hizmetlerine isin duserse bir anda hesabını kapatabilirler. Eskiden boyleydi su anda ne durumdalar bilmiyorum. Eger hesabını kapatirlarsa mevcut port uda kaybetme ihtimalin var. Sonra siraya girersin port bosa ciksin veya yeni port gelsin diye.

Alternatifler:
Comnet 1000 Mbps 400₺
TurkNet 100 Mbps 249₺
Netspeed 200 Mbps 341₺
Millenicom 100 Mbps 189₺

Comnet'i deneyip beğenmezseniz başka bir ISS'ye şans vermenizi önerirdim. Genel olarak Comnet FTTH altyapı kullanıp memnun kalan kullanıcı profili ile karşılaşabilirsiniz.

400 lira parayı 100 Mbit'e mi yoksa 1000 Mbit internet'e mi vermek isterdiniz? Temel sorunuz bu olmalı. Comnet'i beğenirseniz yıllık paketini de alabiliyorsunuz diye biliyorum. Önce öde sonra kullan mantığı ile kullanılıyor. Tıpkı bazı şehirlerimizde olan su kartı doğalgaz kartı gibi.

Comnet'i deneyip beğenmezseniz başka bir ISS'ye şans vermenizi önerirdim. Genel olarak Comnet FTTH altyapı kullanıp memnun kalan kullanıcı profili ile karşılaşabilirsiniz.

400 lira parayı 100 Mbit'e mi yoksa 1000 Mbit Internet'e mi vermek isterdiniz? Temel sorunuz bu olmalı.comnet'i beğenirseniz yıllık paketini de alabiliyorsunuz diye biliyorum. Önce öde sonra kullan mantığı ile kullanılıyor. Tıpkı bazı şehirlerimizde olan su kartı doğal gaz kartı gibi.

FTTH nedir?

Fiber to the House. Eve kadar Fiberoptik kablonun girdiği altyapı türü.
FTTHkabin.jpg
ZYXEL ROUTER ONT.jpg

Apartman içinde OFDK dediğimiz bina içi fiber optik kabini bulunur buradan çıkacak olan pigtail kablolar ile dağıtılan OBK kablolar dairelere kadar ulaşır. Bu kablolar oldukça incedir.

Bu fiberoptik OBK kablosu da ONT terminaline bağlanır ve pasif ağ ekipmanı burada aktif hizmete dönüşür.

Sağda gördüğünüz TÜRKNET FTTH altyapısına tabi olan ONT terminali GPON cihazı da denilen ZYXEL PMG 1100 modeli. Soldaki de HGW router dediğimiz yönlendirici cihaz ZYXEL EMG 5523 T20B modeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı