Arkadaşlar başlık gibi güvenilir midir ne işe yarar? Anti virüs gibi bir şey miş galiba açıklarsanız sevinirim.
Bilgisayardaki saçma ve işe yaramayan dosyaları silerek PC'yi hızlandıran bir programdır virüs değildir.
Bilgisayardaki saçma ve işe yaramayan dosyaları silerek PC'yi hızlandıran bir programdır virüs değildir.
Siz kullanıyor musunuz ben şu an taratıyorum 1 tane tehdit buldu bunun temizleme olduğuna emin misin daha çok antivşürs bu.
Siz kullanıyor musunuz ben şu an taratıyorum 1 tane tehdit buldu bunun temizleme olduğuna emin misin daha çok antivşürs bu.
Home - Comodo: Cloud Native Cyber Security Platform buradan indirdim doğru site midir?
Antivirüs taramasıda yapabiliyor. Sanırım aktif antivirüs değildi.
Evet indirdiğiniz site resmi bir site.
O zaman bir problem yok demektir.
Antivirüs taramasıda yapabiliyor. Sanırım aktif antivirüs değildi.
Evet indirdiğiniz site resmi bir site.
Comodo cleaning virüs taraması içindir, gerçek zamanlı koruma içermez, tarama yaparak virüsleri tespit etip temizleyebilirsiniz.Arkadaşlar başlık gibi güvenilir midir ne işe yarar? Anti virüs gibi bir şey miş galiba açıklarsanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.