Comodo Internet Security güvenilir mi?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba uzun zamandır ESET Smart Security premiumu mail bugu ile 30 günlük denemesini ücretsiz şekilde kullanıyorum. Ama sürekli mail bugunu yapmaktan ve ESET'i sil, yükle yapmaktan sıkıldım. Biraz araştırma sonucu Comodo internet Security kullanmaya karar verdim. Yanlış anlamadıysam bu av bir türke aitmiş. Sizce bu program tamamen güvenilir midir? Ayrıca tek başına(Windows Defender ile birlikte) yeterli midir? Sistemi çok yorar mı?

Güvenilirdir iyidir, kendi bilgisayarımda da bizzat kullanıyorum ve en büyük SSL şirketlerinden biri olması lazım.

Hocam ben bugün indirdim. Ama programı açınca üstte premium yazıyor. Ben ücretsiz versiyonunu indirdim. Herhangi para çekme gibi bir durum olmaz değil mi? Öğrenciyim zaten o kadar para veremem. Kart kaydetmedim ama bir tık şüphelenmedim değil.

Hocam ben bugün indirdim. Ama programı açınca üstte premium yazıyor. Ben ücretsiz versiyonunu indirdim. Herhangi para çekme gibi bir durum olmaz değil mi? Öğrenciyim zaten o kadar para veremem. Kart kaydetmedim ama bir tık şüphelenmedim değil.
Olmaz. Premium aslında bedava sürümü garip şekilde. Pro sürümünde çok fark yok sadece virüsleri temizleyemezlerse para iadesi gibi şeyler yapıyorlar diye biliyorum, yani özellik olarak çok fark olmaması lazım.

Hocam ben bunu ayrica az kaynak kullaniyor diye indirdim. Sonra gereksiz uyarilar vb bildirim gelmesin diye forundaki bir rehberden ayarlamalar yaptim ama CS2 de kasma donmalar olmaya basladi. Şu an kasma donma yok ama normal mi bu? Yani ilk baslarda kasmalar normal midir?

Hocam mesajıma düzenleme olsun. Oyunda bana mi oyle geldi bilmiyorum biraz daha fazla FPS almaya başladım gibi şu an. Dahili ekran karti var laptopumda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı