Ben Kaspersky'ı kaldırıp Comodo kuracağım. Çünkü Free sürümü bana çok güvenli gelmedi. En kapsamlı tüm her şeyi içinde barındıran Comodo paketi veya sürümü hangisiyse onu atabilir misiniz?

SSD diskler için bir fark var mi bu ayarlarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuda verdiğim Comodo Internet Security Premium'u kurabilirsiniz.

SSD disk için ekstra bir ayara gerek yok. Sadece lisanslı kullanıcılar GeekBuddy üzerinden iletişime geçip ilgili çalışandan uzaktan bilgisayar bakımını yapmasını istediğinizde HDD olmadığını SSD olduğunu belirtip, disk birleştirme yapmaması gerektiğini söylemenizde fayda var.

Kaspersky ile bu Comodo çakışma durumu söz konusu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Comodo' nun en kapsamlı programı lisanslıdır. Fakat ücretsiz olarak Internet Security' dir.

Bir kaç yıldır kullanıyorum, ilk kurduğumda kullanmayacağım için secure shoping i kaldırdım, sonra işlemci kullanımı yükseldi. Görev yöneticisinden baktığımda bir .exe işlemciyi kullanıyor, nette yaptığım araştırmalarda secure shopinge ait olduğunu öğrenip geri yükleyince düzeldi.

Yaklaşık 1 aydır engellenen programlar bölümünde açıklamasında 'Windows Operation System' yazan başkada bir bilgi olmayan birşeyi engelliyor. Tam yetki ile engellemeyi kaldırıyorum ama ertesi gün yine engellenenler arasında gözüküyor.

Comodo'ya buradaki ayarları çok önce yaptım, ayarlarda bir sorun yok yani.

1. Comodonun secure shopingini sorunsuz kaldırmanın yolu varmı?

2. Bu sürekli engellenen 'Windows Operation System' hakkında bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…