Comodo Internet Security nasıldır?

Uygun ayarları yaparsanız güzeldir. Ücretsizler arasında kullanılabilir.

Ben ortalama bir kullanıcı için uygun güvenlik postürünün bilinmeyen bütün uygulamaları sanallaştırmak olduğunu düşünmüyorum. Akil hocamın attığı linkte önerilen ayarlar da bu şekilde. İmzalarının çok iyi olmadığını biliyorum. VirusCope'un ne kadar iyi olduğu hakkında bir fikrim yok. Birçok bilinmeyen dosya indiriyorsanız önereceğim bir program olmaz ama bilinçli bir kullanıcı olduktan sonra en kötüsünü dahi kullansanız başınız derde girmez gibi geliyor.

CIS kullanmaya karar verirseniz ilkelere şunları eklemenizi tavsiye ederim.

1.png
2.png
3.png
4.png

Ben ortalama bir kullanıcı için uygun güvenlik postürünün bilinmeyen bütün uygulamaları sanallaştırmak olduğunu düşünmüyorum.
Kesinlikle Alawar hocamın dediğine katılıyorum bu konuda. Comodo biraz daha tecrübeli, ne çalıştırdığını veya zararlıların neyi çağırdıklarını bilenler için bir yazılımdır. İmza kısmı her ne kadar iyi derecede gelişmiş olsa da son zamanlarda asıl olayı VirusCope, HIPS ve Containment özelliklerinde bitiyor.

Tecrübeli biriyseniz verdiğimiz ayarlarda kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama ben pek anlamam kurup unutayım, bana pek varlığını göstermesin diyorsanız başka yazılımlara bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı