Company of Heroes New Steam Version nedir

Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
Yeni Bundle ile bu oyunu satın aldım. New Steam Version isminde ikinci bir seçenek kütüphaneme eklendi. Biri 9 GB bir diğeri 7 GB. Bu ikili arasında ki fark nedir? Eğer bir fark yok ise, ben bu versiyonu kuracağım. Titanfall yüzünden biraz kotadan kurtarmam gerekli. :)

Güncel : Sanırım bir fikri olan yok. Gerek kalmadı, ben normal versiyonu kurup oynamaya başladım. Teşekkürler yinede. :)

Son düzenleme:
Uzun bir aradan sonra hortlatmış gibi oluyorum ama kusura bakmayın internetim ve saklayacak depolama alanım yetersiz olduğu için soruyorum. Kütüphanemde iki tane Company of Heroes var, biri standart sürüm ve içerisinde tüm dlcler var görünüyor, diğeri ise Company of Heroes Legacy Edition diye geçiyor, bu ikisinin farkı ne, Legacy'ye dlcler dahil mi? New Steam Version diye bir şey vardı onun adı değişti de Legacy mi oldu ne oldu? Hangisini indireyim boyutları aynı gibi zaten.

Legacy edition Türkçesi eski sürüm olarak geçer. İnternette araştırma yaptığıma göre içinde DLC barındırmayan ve Çok oyunculu seçeneği sunmayan sürümmüş. İnsanlar eski modları kullansın diye sunulmuş.
Büyük ihtimalle de güncel sürüm sadece Company of heroes olarak geçiyor. Company of heroes içinde tüm DLC barındırdığı yazmışlar.

Screenshot_2.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı