Company of Heroes serisine %1510'a varan zam geldi

Kratos un üstüne yemin ederimki nasıl küfür edeceğimi şaşırdım 10 gün sonra gelecek indirimi bekliyordum elbet düzelir daha çok yolu var DLC ile doldururlar uzun süre oynarım diyordum ne diyelim kısmet değilmiş.

Sen indirim beklersin onlar zam yapar.

Saniyelik yaşıyoruz. Her an herşey olabiliyor maalesef.

Güzel oyundur. Stres atmak için birebir.2.oyun tüm ek paket içeriği ve komutanlarıyla elimde.3.oyunu beğenmedigim için zaten almayacaktım. Benim için sıkıntı yok. Ama COH2 gibi eski ve güzel bir oyunun bu fiyatlara çıkması hem üzücü hem de ülkece ekonomik sıkıntılarımızın ne hale geldiğinin acı resmi.
Ama doğru ya yüksek döviz kuru Japonya olmamız için bir tercihti.
Her şey planlandığı gibi gidiyor çok şükür.
Bu arada bu zamlar bile küresel fiyatların altında kalmış. Nasıl bir fakirleşmeyse.

Son düzenleme:
Güzel oyundur. Stres atmak için birebir.2.oyun tüm ek paket içeriği ve komutanlarıyla elimde.3.oyunu beğenmedigim için zaten almayacaktım. Benim için sıkıntı yok. Ama COH2 gibi eski ve güzel bir oyunun bu fiyatlara çıkması hem üzücü hem de ülkece ekonomik sıkıntılarımızın ne hale geldiğinin acı resmi.
Ama doğru ya yüksek döviz kuru Japonya olmamız için bir tercihti.
Her şey planlandığı gibi gidiyor çok şükür.
Bu arada bu zamlar bile küresel fiyatların altında kalmış. Nasıl bir fakirleşmeyse.
Komutanlar da zam yemiş mi hocam, Overwatch komutanı ile tatlı goliath tankını oynamak istiyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı