Complete kaykay vs toplama kaykay

Ranathema

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gainward Ghost RTX 4060Ti Ekran Kartı
Ryzen 5 5600 İşlemci
Gigabyte B550M DS3H Anakart
2x8 GB G-Skill RipjawsV DDR4 3600 MHz Ram
MLD ULTRA NVMe M2 1TB SSD
Selamlar. Kaykaya başlamayı düşünüyorum ve öğrenmekte kararlıyım. Kendimi geliştirebileceğim bir kaykay istiyorum.complete ve toplama kaykay konusunda danışmak istedim.complete alsam belli bir seviyeye gelir miyim uzun vadede, yoksa toplama bir kaykay mı düşünmeliyim? Toplama diyorsanız, parça önerirseniz sevinirim.

Bütçene göre değişir, 3-5 bin bandında ya ikinci el parça kovalarsan ya da complete bakarsan senin için daha iyi olur.
Başlangıç için Dechatlon kaykayı da kullanabilirsin, bir süre idare eder. Almışken düzgün bir şey alayım diyorsan dediğim gibi, bütçene göre değişir.

Bütçene göre değişir, 3-5 bin bandında ya ikinci el parça kovalarsan ya da complete bakarsan senin için daha iyi olur.
Başlangıç için Dechatlon kaykayı da kullanabilirsin, bir süre idare eder. Almışken düzgün bir şey alayım diyorsan dediğim gibi, bütçene göre değişir.
2. el parça kovalamak için ne kadar bir fiyat yeterli olur?

2. el parça kovalamak için ne kadar bir fiyat yeterli olur?
Senin ne kadar paran varsa o kadar.
Türkiye'de skate kültürü pek yok, hele büyükşehirde yaşamıyorsan etrafında pek fazla skateshop olacağını sanmam, İzmir'de bile düzgün yok.
İstersen Decathlon'dan bir şeyle başla, temelleri öğrenirken sıkıntı yaşamazsın. Sonradan devam etmek istediğinden emin olunca daha pahalı şeylere bakarsın.

Selamlar. Kaykaya başlamayı düşünüyorum ve öğrenmekte kararlıyım. Kendimi geliştirebileceğim bir kaykay istiyorum.complete ve toplama kaykay konusunda danışmak istedim.complete alsam belli bir seviyeye gelir miyim uzun vadede, yoksa toplama bir kaykay mı düşünmeliyim? Toplama diyorsanız, parça önerirseniz sevinirim.

Bende Decathlon Oxelo Kaykay Complete 100 var. 4-5 kere kullanmışımdır maksimum. İzmirdeysen, ilgilenirsen yardımcı olurum. ( Kendini geliştirmek içinde uygun bir kaykay ) Araştırabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı