ayasin5
Centipat
Daha fazla
2022 Ocak ayında bana asperger (otizm) tanısı kondu. Eski tanımda zaten dehb ve anksiyete ile hafif mental retardasyon (şimdi ki adı otizm) tanısı konmuştu.
Metilfenidat hidrokülorür kullanacaksan bilgilendirme yapayım başkaları da bakabilir ilk olarak tölerans olayına gelirsek evet vicudun tolerans geliştiriebilir fakat öyle hemen değil 6-7 aya kadar süre çıkabilir tolerans atılması için en az 9 hafta gerekli ve kokain türevi bir madde olduğu için insana her şeyi yenecekmişsin gibi geliyor bu arada sakın ama sakın doz aşımı yapma ben yaptım şu an yoksunluk belirtileriyle mücadele ediyorum ha şunu da diyeyim ritalin almanı önermem concerta al concerta 12 saat etkili sabah 7 de alsan akşam 7 de bitiyor ama ritalin bazı kaynaklara göre 2-3 bazı kaynaklara göre 4 saat etkili bir ilaç tam ders çalışırken falan zırt diye ritalin çekilir kalırsın öyle yanında ritalinde yoksa vay haline... O yüzden concerta çok daha iyi olacaktır biraz daha bulunması zor olabilir ama üşenme bul şimdi nasıl kullanacağına gellelim metilfenidat muazzam bir uyarıcı olduğu için asla uyutmaz gece falan sakın alma çoğu eczacı bilmediği için gece al der sen sabah 7 ile 10 arası bir sürede al tercihen 12 saat uykun gelmez ve asla ama asla concertayı kırma ezme veya ağız dışında herhangi bir yoldan alma bu sefer uçucu etki olur kokain kafası alırsın o daha büyük dert bağımlı olursun direk suyla yut o kadar ritalinde o olaylar farklı istersen yaz ben sana anlatırım ritalininde pek farkı yok onun haricinde en büyük yan etkisi iştahsızlık yani 12 saat boyunca acıkmazsın ama yemene engel olmaz söyleyeyim yani yiyiebilirsin ama canın çekmez diyetteysen iş görür