Configure Java virüs mü?

Yiğitrrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı açtım, Görev Yöneticisi'ni açtığımda Java yüksek bellek kullanıyordu, bastım. Altta 4 tane Chromium gibi bir şey vardı. Sonra baktım gitti görev yöneticisinde bulamadım. Virüs mü ya da mining virüsü falan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarı açtım, Görev Yöneticisi'ni açtığımda Java yüksek bellek kullanıyordu, bastım. Altta 4 tane Chromium gibi bir şey vardı. Sonra baktım gitti görev yöneticisinde bulamadım. Virüs mü ya da mining virüsü falan mı?
Chromium'u kendiniz yüklerseniz virüs değil ama siz yüklemediyseniz büyük ihtimalle virüstür. Kaspersky indirip taratın.

Chromium'u kendiniz yüklerseniz virüs değil ama siz yüklemediyseniz büyük ihtimalle virüstür. Kaspersky indirip taratın.

Bilmiyorum daha önce hiç görmedim.

Kaspersky ile tarattım 1M700 bin dosya taradı hiç virüs bulmadı Malwarebytes 300bin civarı taradı onda da bulmadı başka bir antivirüsle tarayım mı?

Yüksek ihtimal virüs değildir. Ama istersen AdwCleaner ile de tara.

Hocam tararımda denetim masasında gözükmüyor hiçbir yerde gözükmüyor bu Chromium sadece başta görev yöneticisinde Java'nın üstünde basınca altında 4 tane gözüktü sonra bir daha gözükmedi anlamadım.

Hocam tararımda denetim masasında gözükmüyor hiçbir yerde gözükmüyor bu Chromium sadece başta görev yöneticisinde Java'nın üstünde basınca altında 4 tane gözüktü sonra bir daha gözükmedi anlamadım.

Minecraft oynuyorsan belki o yüzden olabilir. Java'nın kendi uygulamasını indirdin mi? Ya da bilgisayarcı indirmiş olabilir.

Bir uygulama indirirken ekstra inmiş olabilir, telaşlanmanıza gerek yok. Yüksek ihtimal bir şey yoktur zaten. Güncelleme gibi bir şey oluyordur.

Hocam esetlede taradım bir şey çıkmadı şimdi adw ile tarıcam çıkmazsa sorun yoktur herhalde.
Bir uygulama indirirken ekstra inmiş olabilir, telaşlanmanıza gerek yok. Yüksek ihtimal bir şey yoktur zaten. Güncelleme gibi bir şey oluyordur.

Hocam taradım adw ile de 30 bin dosya taradı 7 saniye sürdü bir şey çıkmadı.

Hocam esetlede taradım bir şey çıkmadı şimdi adw ile tarıcam çıkmazsa sorun yoktur herhalde.

Hocam taradım adw ile de 30 bin dosya taradı 7 saniye sürdü bir şey çıkmadı.

Tamamdır. %95 bir şey yok benim gördüğüm kadarıyla. İstersen yani için rahat değilse GlassWire'ya da Wireshark ile trafiğine bakabilirsin. Şüpheli bir şey fark edersen ekran görüntüsü alıp atman yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı