Connectgame'den alınan Dareu A950 Pro fare takılmalar yapıyor

Şimdi gördüm evet öyleymiş. Darmoshark M3S Max Wireless Mouse MS3 Max de iyi gözüküyor 3950 ve nordic mcu var gene ama 1000Hz dongle ile geliyor, tek takılacağım şey bana nedense Darmoshark farelerin shape i güzel gelmiyor.
1000 hz kişiye göre değişir ama benim için yeterli. Yüksek Hz de gözle görülebilecek seviyede bir fark yaratmıyor, üstüne fps kaybı ve hızlı şarj tüketimi demek.
Ben de renklerini sevemedim bir türlü darmosharkların ama donanımı iyi ona bir şey diyemem.

1000 Hz kişiye göre değişir ama benim için yeterli. Yüksek Hz de gözle görülebilecek seviyede bir fark yaratmıyor, üstüne FPS kaybı ve hızlı şarj tüketimi demek.
Ben de renklerini sevemedim bir türlü Darmoshark'ların ama donanımı iyi ona bir şey diyemem.

Evet. Bir de bir ara Dareu A950 Pro'nun magenesium modeli 2.5k idi onu alsa mıydım bilmiyorum şu an fiyatı uçmuş.

Şu an uygun fiyatlı karbonfiber malzemeli, 3950 Max sensör ve nordic mculu bu fare var Attack Shark'ın düşük bütçeli ürünleri pek iyi değil ama bu gayet güzel gözüktü gözüme kroniği yoksa alınabilir ATTACK SHARK R5 Ultra Carbon Fiber Wireless 8K PAW3950MAX Oyuncu Mouse
Evet, dün görmüştüm bunu. Fiyatına göre güzel ürün, muhtemelen ön sipariş olduğu için uygundur diye düşünüyorum. Kronik bir sorunu yoksa farenin alınabilir gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı