Modlarda hiçbir türlü virüs olamaz, zaten lua kullanılarak yapıldığı için bilgisayarın sistemine dahi erişemez, yalnız ne olur ne olmaz modu tekrar indirin cpu değerlerinize bakın, ani yükseliş, iniş görüyorsanız mining başlamıştır.Conquerors v1.5.1 virüslü mü acaba? Age of History II oyununun modu virüslü müdür? Yükledim PC yavaşlayınca hemen sildim. Virüs var mı?
Modlarda hiçbir türlü virüs olamaz, zaten lua kullanılarak yapıldığı için bilgisayarın sistemine dahi erişemez, yalnız ne olur ne olmaz modu tekrar indirin cpu değerlerinize bakın, ani yükseliş, iniş görüyorsanız mining başlamıştır.Conquerors v1.5.1 virüslü mü acaba? Age of History II oyununun modu virüslü müdür? Yükledim PC yavaşlayınca hemen sildim. Virüs var mı?
Conquerors v1.5.1 virüslü mü acaba? Age of History II oyununun modu virüslü müdür? Yükledim PC yavaşlayınca hemen sildim. Virüs var mı?
AOC2 Java programına ihtiyaç duyar ve Java da sürekli arka planda çalıştığı için bilgisayarınızı yavaşlatır yani orijinal sitesinden indirdiysen bir sorun olmaz![]()
Değil hocam. En azından VirusTotal'de temiz görünüyor. Bende kullanıyorum. 1-2 gün önce de virüs taraması yaptım temiz çıktı.
False-positive hocam. Yani virüs değil.Peki arkadaşlar VirusTotal temiz olur mu?
Peki bir şey diyeceğim yavaşlamasını nasıl engelleyeceğim?
Ne yazık ki temiz değil.
Peki arkadaşlar VirusTotal temiz olur mu?
Peki bir şey diyeceğim yavaşlamasını nasıl engelleyeceğim?
Ne yazık ki temiz değil.
Modlarda hiçbir türlü virüs olamaz, zaten Lua kullanılarak yapıldığı için bilgisayarın sistemine dahi erişemez, yalnız ne olur ne olmaz modu tekrar indirin CPU değerlerinize bakın, ani yükseliş, iniş görüyorsanız mining başlamıştır.
Java programının yavaşlatması önlenemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.