L letranger Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 719 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2018 #1 Merhaba, Tüm oyun ve programlarım orijinal. Games and mods development for Windows, Linux and Mac Sitesinden C&C Generals in Contra modunu indirsem virüs tehlikesi var mıdır? Windows 10 kullanıyorum. Bir mod için virüslenmeyelim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2018
Merhaba, Tüm oyun ve programlarım orijinal. Games and mods development for Windows, Linux and Mac Sitesinden C&C Generals in Contra modunu indirsem virüs tehlikesi var mıdır? Windows 10 kullanıyorum. Bir mod için virüslenmeyelim.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.509 Makaleler 35 Çözümler 78 3 Haziran 2018 #2 Bahsettiğiniz siteden pek bir şey anlamadım. İlgili oyun modunun indirme bağlantısını paylaşır mısın ? Artı 0 Eksi
Bahsettiğiniz siteden pek bir şey anlamadım. İlgili oyun modunun indirme bağlantısını paylaşır mısın ?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 3 Haziran 2018 #3 İndirme bağlantısının yanında VirusTotal sonucu da paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS L letranger Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 719 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #4 Cevabınızı görmemiştim. İndirdim çoktan. Virüs geldiyse de yapacak bir şey yok artık. Defendera tarattım sadece bir şey bulmadı. Artı 0 Eksi
Cevabınızı görmemiştim. İndirdim çoktan. Virüs geldiyse de yapacak bir şey yok artık. Defendera tarattım sadece bir şey bulmadı.