- Makaleler
- 1
Bir kere güç tasarruf seçmiştim. Ondan sonra böyle oldu oyunlarda FPS çok düşük bir baktım kullanımı 0. bunu nasıl açarım? Mod zaten performansta ama olmuyor.
Windows 11 kullanıyorum.Windows 10'da görüntü ayarlarını açıp en aşağı gidin orada grafik ayarları var. Oradan oyunları "yüksek performans" seçeneğine getirirseniz düzelebilir. Ya da NVIDIA Control paneli açıp oradan uygulama ayarlarını değiştirebilirsiniz.
Windows 11 kullanıyorum.
Hiçbiryerde bulamıyorum anlamadım zaten o kısmı.Alet anladığım kadarıyla "laptop", nvidia uygulaması içerisinden veya sanıyorum buna sağ tıklayıp ayarlarından bir yerlerden ekran kartı kullanımını seçmeniz gerekiyor.
Güç tasarrufuna geçince onboard karta dönmüş, ekran kartı yokmuş gibi davranıyor. Uygulamalarda bunu kullan falan gibi bir seçenek oluyordu, hatta yüksek performans veya nvidia kartın ismi yazar, yanında Nvidia logosu falan bulunur. Onu seçmeniz gerekecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.