Converse alınır mı?

@GTX660M sonra sağlığı için daha fazla para harcasın demi? :D

Replika ayakkabı giymeyin, giydirtmeyin. Kendi sağlınızı beş para etmek istiyorsanız; giyebilirsiniz.

bedava dahi verilse tabanı sebebiyle tercih edilmemesi gereken, giyilecekse 2 saati geçmeden çıkartılması gereken bir ayakkabı.

Alınır. Özellikle dar paça kotun altına çok hoş oluyor.
Değmez derken piyasadaki şekilsiz markasız ayakkabıların fiyatı ortada.
Uzun yıllardır günlük olarak giydiğim iki ayakkabının birisidir. Converse. Diğeri ise Adidas Süperstar.
Benim için bu iki modelin modası geçmiyor. Sanırım zevk renk klişesi işte.

Bu kadar sevmeyeni olduğunu bilmiyordum 😄
Alınır. Özellikle dar paça kotun altına çok hoş oluyor.
Değmez derken piyasadaki şekilsiz markasız ayakkabıların fiyatı ortada.
Uzun yıllardır günlük olarak giydiğim iki ayakkabının birisidir. Converse. Diğeri ise Adidas süperstar.
Benim için bu iki modelin modası geçmiyor. Sanırım zevk renk klişesi işte.

Bende senin gibi düşünüyorum

Güzel giyinmeyi seven ve çabalayan bir insanım. Bi 1. dünya medeniyeti ülkesindeki insan için ulaşılabilir bir şey bizim için çok zor. İnsan güzel giyinmek güzel yemek ister ama o bile zor artık ülkede.

Bu kadar sevmeyeni olduğunu bilmiyordum 😄
Sevmemek değil de 10 yıl önceki modayı şimdi neden devam ettiresin ki? Bu fiyata yeni çıkmış tonlarca güzel ayakkabı var. Tabii güzellik görecelidir, eğer çok istiyorsan alabilirsin. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı