WaseLL
Hectopat
Trendyol'a veya satıcıya falan güvenmiyorsanız gidin görüp deneyerek FLO'dan alın hocam.Peki 300TL ucuz mu yani çakma mı?
Trendyol'a veya satıcıya falan güvenmiyorsanız gidin görüp deneyerek FLO'dan alın hocam.Peki 300TL ucuz mu yani çakma mı?
Güveniyorum ama buradaki floda bilindik markalardan başka marka yoktu. Yani vans converse pololar, güveniyorum ama cidden ucuz ve replika düşüncesi geliyor belkide fiyatı normal.Trendyol'a veya satıcıya falan güvenmiyorsanız gidin görüp deneyerek FLO'dan alın hocam.
Ürünün yorumlarında veya satıcı sorularında çakma yazdığını görmedim fakat çoğu kişi rahat olmadığını ve fazla dayanmadığını söylemiş ama fiyat 225 numaranız uyuyorsa deneyebilirsiniz.Peki 300TL ucuz mu yani çakma mı?
bence iyi alabilirsiniz ama yorumlara bir bakınPeki 300TL ucuz mu yani çakma mı?
Bilekli almak istiyorum. Bunun yanında vans alacağım attığın türden birde bilekli istiyorum bundan o türünü arayım burdan.https://www.trendyol.com/defacto/er...-317815657?boutiqueId=61&merchantId=1188&v=42 buna da bakabilirsin. İki tane alana indirim yapıyordu. İki çifti 300 civarı bir şeye denk geliyordu.
5 senedir yılda en az 150 defa giydiğim bir Converse ayakkabım var. Sapasağlam duruyor hâlâ.Converse tarzı ayakkabıların in 1yıl dayanacağını düşünmüyorum conversenin kendisi dahil.
Converse pahalı olduğu için onun benzeri olarak polo seçtim ama vansı orjinal alacağım umarım bişey olmaz.5 senedir yılda en az 150 defa giydiğim bir Converse ayakkabım var. Sapasağlam duruyor hâlâ.
Converse, Vans gibi ayakkabılar gerçekten kalitelilerdir.
Hangi modeli alacaksınız Vans olarak?Converse pahalı olduğu için onun benzeri olarak polo seçtim ama vansı orjinal alacağım umarım bişey olmaz.
Bileksiz işte bir dakika link atayımHangi modeli alacaksınız Vans olarak?
Sk8-low diyor.Hangi modeli alacaksınız Vans olarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.