Elektronik Cooler Master 27" CMI-GM27 165Hz 0.5ms Fast IPS Monitör 5299 TL

Ben genelde yakın kullanırım sadece film vs izlerken hafif geriye alırım onun harici içine giriyorum denebilir :)
Pişman olacağınızı sanmam. 24” takıntımdan dolayı senelerce 27’ye geçmedim. “24 inc FHD alınmaz” yorumlarının gerçekten gereksiz olduğunu düşünüyorum. Aldım, 3 aydır kullanıyorum görüntü de çamur gibi değil bildiğimiz 1080P.
Ben de oyun esnasında yakın kullanıyorum. Oyun deneyimime negatif bir etkisi olmadı. Hatta Valorant ve CS dışındaki oyunlara pozitif etkisi oldu, Forza’dan daha ayrı bir zevk alıyorum. Film/ dizi de daha keyifli oluyor.

Bide alıpta pişman olmamak için soruyorum

Şimdi reis ben asıl 31 istiyordum ama gidip görünce büyük geldi film video için 10 numarada oyun oynanmaz onunla 27 de de pikselpiksel olmasın dedim siz öyle yazınca bilemedim ondan soruyorum keyfimin ne istediği değilde hangisi daha kullanşlı ve doğru olur 4060 yada ti için o önemli olan

Haydaaa niye
Pikseller ekran boyutuna göre az olduğu için yakın kullanımda rahatsız ediyor, şu an deneyimliyorum. Tabii ben çoğunlukla alırım elime kolu uzaktan oynarım derseniz sıkıntı olmaz.

Pişman olacağınızı sanmam. 24” takıntımdan dolayı senelerce 27'ye geçmedim. “24 inc FHD alınmaz” yorumlarının gerçekten gereksiz olduğunu düşünüyorum. Aldım, 3 aydır kullanıyorum görüntü de çamur gibi değil bildiğimiz 1080p.
Ben de oyun esnasında yakın kullanıyorum. Oyun deneyimime negatif bir etkisi olmadı. Hatta Valorant ve CS dışındaki oyunlara pozitif etkisi oldu, Forza'dan daha ayrı bir zevk alıyorum. Film/ dizi de daha keyifli oluyor.

Kaliteli bir 27 inç üzmeyebilir.

Pikseller ekran boyutuna göre az olduğu için yakın kullanımda rahatsız ediyor, şu an deneyimliyorum. Tabii ben çoğunlukla alırım elime kolu uzaktan oynarım derseniz sıkıntı olmaz.
Ben full yakından oynarım ama rekabetçi değil cod bannerlord rdr ve Survival tarzı oynarım

Pişman olacağınızı sanmam. 24” takıntımdan dolayı senelerce 27’ye geçmedim. “24 inc FHD alınmaz” yorumlarının gerçekten gereksiz olduğunu düşünüyorum. Aldım, 3 aydır kullanıyorum görüntü de çamur gibi değil bildiğimiz 1080P.
Ben de oyun esnasında yakın kullanıyorum. Oyun deneyimime negatif bir etkisi olmadı. Hatta Valorant ve CS dışındaki oyunlara pozitif etkisi oldu, Forza’dan daha ayrı bir zevk alıyorum. Film/ dizi de daha keyifli oluyor.
Bende diğer oyunlarda pozitif etkisi olur diye düşünüyorum 15 16 dam 27 geçmek manyak birşey olacak benim için

Bir de bir şey soracağım monitörün dikey dönmesi pivot ama aşağı yukarı yükselip alçalma özelliğinin adı ne diye aratmalıyım ne Google de ne başka yerde filtrelerde vs göremedim

Monitörden bağımsız 1080p 27'inç olmaz diyenler yanılıyor.
Şahsen böyle diyenlerin 720p de 20 santimden CS:GO oynadığını düşünüyorum.

Kaliteli bir panelde sorunsuz bir deneyim yaşayabilirsiniz, bu fiyata 165Hz, IPS ve 27 inç gayet iyi.

Ben Full yakından oynarım ama rekabetçi değil CoD Bannerlord RDR ve Survival tarzı oynarım

Bende diğer oyunlarda pozitif etkisi olur diye düşünüyorum 15 16 dam 27 geçmek manyak bir şey olacak benim için

Bir de bir şey soracağım monitörün dikey dönmesi pivot ama aşağı yukarı yükselip alçalma özelliğinin adı ne diye aratmalıyım ne Google de ne başka yerde filtrelerde vs göremedim

Arkadaşların dediğine bakma 27 inç 1080p de pikselleşme falan yok 5 cm yakından bakmadığın sürece. Ben 6-7 aydır HP X27 kullanıyorum gayet de memnunum.
Asansör sistemi diye aratabilirsin

Keskinlik azalır tabii ama piksel de saymazsınız, ben senelerce 32 inch 1440p monitör kullandım ona da aynı şey deniyordu. Ha şimdi 27 1440p kullanıyorum daha mı iyi evet ama diğeri çok mu kötüydü hayır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı