İyi sosyaller, fan normalde ARGB dün satın aldım. En azından satıcısı ARGB dedi fakat ARGB girişi 4 pin ve RGB olarak çalışıyor. Yani ayarlanabiliyor fakat tek renk. Örneğin Armoury Crate'den yıldızlı geceye alınca beyazın üstünde kırmızı efekti vermesi gerekirken bir beyaz bir kırmızı rengi gösteriyor, bunun sebebi nedir?
Selamlar, Sickleflow fanlardan bahsediyorsunuz sanırsam. TD500 kasamda aynı fanlar var, her marka aynı şekilde adreslenemeyebilir, ben kapalı RGBleri kullanmıyorum, ayrıca bende şu an kontrolcüye bağlı oldukları için test etme şansım yok.
Selam, Sickleflow fanlardan bahsediyorsunuz sanırsam. TD500 kasamda aynı fanlar var, her marka aynı şekilde adreslenemeyebilir, ben kapalı RGB'leri kullanmıyorum, ayrıca bende şu an kontrolcüye bağlı oldukları için test etme şansım yok.
Kasa ön ve arkadan hava alarak Pull&Push halinde 4 fanlı sıvı soğutma radyatöründen tahliye ediliyor. Radyatör şu anda çok güçlü hava çektiği için egzoz fanı dışarıya üfleyecek hava bulamıyor. Olabildiğince radyatörü besledim.
Reset SW ile kontrolcüyü kontrol etmek istiyorsan kontrolcüde onun özel bir girişi var. Herhangi bir RGB portunda işe görmezi kontrolcüde hiç bir işe yaramaz.