Çözüldü Cooler Master ARGB fan RGB olarak çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

quarest

Megapat
İyi sosyaller, fan normalde ARGB dün satın aldım. En azından satıcısı ARGB dedi fakat ARGB girişi 4 pin ve RGB olarak çalışıyor. Yani ayarlanabiliyor fakat tek renk. Örneğin Armoury Crate'den yıldızlı geceye alınca beyazın üstünde kırmızı efekti vermesi gerekirken bir beyaz bir kırmızı rengi gösteriyor, bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aldığın fanlar eğer 4 pinli ise 12v RGB'dir. Satıcı yanıltıcı bilgi vermiş. Fanların modelini veya linkini paylaşır mısın?
Kontrolcün eğer bu özelliği destekliyorsa kontrolcünde reset pinini takabileceğin bir giriş olmalı.

1681922150521.png

Benim kasamın kendi kontrolcüsünde bu şekilde bağlantı var. Bunun harici bir yöntemle reset tuşuyla rgb'leri kontrol edemezsin eğer kontrolcünde bu girişi destekleme özelliği yoksa.

Kontrolcün eğer bu özelliği destekliyorsa kontrolcünde reset pinini takabileceğin bir giriş olmalı.

Eki Görüntüle 1746641

Benim kasamın kendi kontrolcüsünde bu şekilde bağlantı var. Bunun harici bir yöntemle reset tuşuyla rgb'leri kontrol edemezsin eğer kontrolcünde bu girişi destekleme özelliği yoksa.
Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı