COOLER MASTER BLIZZARD T2 CPU Soğutucu

yakari

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Mezun ama işsiz güçsüz.
Herkese merhabalar arkadaşlar. İşlemcim fazla ısındığı için soğutucu mu dğiştirmek istiyorum. Geçici bir şey olacak. Bir iki aya yeni sistem toplayacağım. Daha önceden konu açmıştım orada yardımcı oldular ve kararımı başlıkta belirttiğim soğutucudan yana verdim. Soğutucuyla ilgili birkaç sorum olacak onun için bu konuyu açtım. Öncelikle linkini koyayım: VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - BLIZZARD T2 MINI INTEL LGA 775/1155/1156 & AMD AM2/AM3/AM3+/FM1 - So

Arkadaşlar yorumlarda birisi soğutucunun işlemci temas noktası küçük kalıyor işlemciye göre demiş. Bu sorun oluşturur mu? Bu arada işlemcim Athlon 64 X2 3800+ 2.00 Ghz. Eğer Sorun olmaz derseniz hemen gidip alacağım. Bir de içerisinden termal macun çıkıyor mu ayrıca almam gerekir mi?

yakari sonunda alıyorsun galiba soğutucuyu :D Evet alabilirsin. Sorun teşkil etmez. Bu arada o arkadaş düzgün takamamıştır soğutucuyu.

Evet dostum sonunda alacağım. Şimdi gitmeyi düşünüyorum ama belki yarına da kalabilir belli olmaz. Bir haftaya kadar da takacağım bilgisayara. Bana da biraz saçma geldi nasıl küçük olur dedim hatta öyle olursa tahminimce soğutmaz. Birde bu fan yönü ne tarafa bakacak takarken. Gerçi onu takarken yine sorarım ama. :) Birde macun için bir şey dememişsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı