Cooler Master Blizzard T2 Mini Alındı

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 14.382
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu aldım. Malzeme kalitesi gayet iyi. Kurulum kolay ana kartı sökmüyorsunuz. Kolayca takıp sıkıştırıyorsunuz mandalı ve bitti. İçinden macun çıkıyor. İntel ve Amd ana kartlar için soketler çıkıyor. Kesinlikle ses yok boşta. Stok fan gibi değil. Oyunda iken test edeceğim. 25-30 derece arası geziyor boşta. Her şeyiyle ben beğendim.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye O programla baktım tüm sıcaklıklara. Teşekkürler. :)

@Silinen üye Ölçme gibi bir şansım yok fakat her kasaya sığar kesinlikle çok küçük. Sıcaklık ve sessizlik gerçekten çok iyi. İçinden macun falan çıkıyor iyide sürdüm. :) Tam Recep Bey gibi. :D Kesinlikle öneririm fakat bütçen varsa daha iyisini alabilirsin. Seni tatmin etmez falan sonra benim üstüme kalır. :) Teşekkürler bu arada.

Benim de macun yenileme zamanım geldi. İşlemcim ısınmaya başladı. Şu an boşta 36 derece de. Birde benim işlemcim senikine göre 2 çekirdek ve 0.5 GHZ daha fazla. Sıcaklıkta bu etki eder mi acaba?

Evet hele ki fx8 serisi daha çok ısınıyor bence boşta sıcaklığı iyi. Bende macun bile kalmamıştı sürmediler herhalde. Çok az macun vardı işlemci üstünde.

@Silinen üye O programla baktım tüm sıcaklıklara. Teşekkürler. :)

@Silinen üye Ölçme gibi bir şansım yok fakat her kasaya sığar kesinlikle çok küçük. Sıcaklık ve sessizlik gerçekten çok iyi. İçinden macun falan çıkıyor iyide sürdüm. :) Tam Recep Bey gibi. :D Kesinlikle öneririm fakat bütçen varsa daha iyisini alabilirsin. Seni tatmin etmez falan sonra benim üstüme kalır. :) Teşekkürler bu arada.
Yok hocam esthafirullah niye sizin üzerinize kalsın. Bunlar bilgilendirme amaçlı sonuçta. Bütçenin düşük olması babamı ikna etmeme yardımcı olur. Tekrar teşekkürler ben sitesinden "dimension" olarak bakarım.

@Silinen üye Kabloları düzgün yapmışlardı demek ki bir tek macunu dandik sürmüşler. :)

@Silinen üye Aynen en kısa zamanda değiştireceğim. :) Bu arada alırsan soğutucuyu kesinlikle pişman olmazsın. Resimde kötü gözüküyor eline aldığın zaman çok daha iyi. Ben şaşırdım gördüğümde gerçekten iyiydi. Alabilirsen al bence.

@Silinen üye Hyper 103 ile karşılaştırıcak olursak. Hyper'ın Fanı daha büyük duruyor. Fan kafeside az da olsa büyük duruyor. Bakır ısı borusu 3'lü ve mavi led'li. Arada ki farklar bunlar ve T2'nin sıcaklık değerleri boyutlarına göre iyi gözüküyor. Eğer kasan şeffaf kapaklı ise Hyper 103 al ledi çok iyi ama değilse T2 al bence. Fiyatına göre iyi. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz önce internetten araştırırken fark ettim "cooler master blizzard t2 mini" diye arattığınızda bundan daha uzun ve biraz daha farklı "blizzard t2" ile karıştırılıyor buna da dikkat etmek lazım. Aralarında büyüklük farklarıda var.
@Silinen üye Kabloları düzgün yapmışlardı demek ki bir tek macunu dandik sürmüşler. :)

@Silinen üye Aynen en kısa zamanda değiştireceğim. :) Bu arada alırsan soğutucuyu kesinlikle pişman olmazsın. Resimde kötü gözüküyor eline aldığın zaman çok daha iyi. Ben şaşırdım gördüğümde gerçekten iyiydi. Alabilirsen al bence.
Zaten görüntüsü çok önemli değil, güzel soğutuyorsa sorun yok ki gerçekten iyi soğutuyor.

@Silinen üye Hyper 103 ile karşılaştırıcak olursak. Hyper'ın Fanı daha büyük duruyor. Fan kafeside az da olsa büyük duruyor. Bakır ısı borusu 3'lü ve mavi led'li. Arada ki farklar bunlar ve T2'nin sıcaklık değerleri boyutlarına göre iyi gözüküyor. ğper kasan şeffaf kapaklı ise Hyper 103 al ledi çok iyi ama değilse T2 al bence. Fiyatına göre iyi. :)
2 Katı fiyatı var, kasam camlı ama genede önemli değil. Bayramdan sonra bunu alırım büyük ihtimalle.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı