Cooler Master CH321 Alınır mı?

Bütçe
600
Katılım
24 Haziran 2020
Mesajlar
1.478
Makaleler
2

Sizce bu fiyata bu kulaklık alınır mı? Cooler Master'in kasasını ve klavyesini kullanıyoruz, gayet iyi ürünler ikisi de. Bazı arkadaşlar bunlar Çin'den gelen, marka basılmış ürünler diyor. HS50 PRO yerine bu alınır mı? Hakkaten marka basılmış ürünler mi? Zira ben de GamePower Medusa'ya benzettim. Mikrofon, kafa bandı, ışık gibi unsurlar yüzünden. Ya bunu ya da cloud silver alacağım. aradaki farka değer mi? Eğer bu iyiyse aradaki farkla daha güzel şeyler alacağım. Beni 3-4 yıl götürür mü? Mikrofon kalitesi nasıldır? Derslerde veya DC'de sıkıntı olur mu?

@Cooler Master Türkiye
 
Son düzenleme:
Cooler Master'e sormanız biraz ironik olmuş. Benim ürettğim kulaklığı bana sorsalar çok kötü alma gibi bir şey deme ihtimalim yok ki. Ayarlanamayan kulak kısımları vs. HS50 PRO alınmalı kesinlikle. Bu bildiğin Gamepower Medusa işte, hafiften değişiklik yapılmış :D.
 
600TL bütçe ve CH321?

Hayır şef.
Ya hayır. 600 TL'ye çıkarım ama o parayla başka güzel şeyler de alacağım. RGB controller gibi.
Cooler Master'e sormanız biraz ironik olmuş. Benim ürettğim kulaklığı bana sorsalar çok kötü alma gibi bir şey deme ihtimalim yok ki. Ayarlanamayan kulak kısımları vs. HS50 PRO alınmalı kesinlikle. Bu bildiğin Gamepower Medusa işte, hafiften değişiklik yapılmış :D.
Ne bileyim. Hesapları varmış etiketleyeyim dedim.
Hadi bakalım hayırlısı... bir arkadaşımda medusa var, fotoarını yolladım sen de atar mısın dedim? Halbuki Technopat'ın incelemesi de var ve çok beğenmişlerdi.
Bu arada ben mi körüm? Medusa'yla benzerlik yok.
@WoLeRm
@Samotne Ciasteczka
@Esperoja
@RPM
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı