EfsaneviUsta
Hectopat
İlginize ve alakanıza çok teşekkür ederim![]()
Merhaba kulaklık şu an elinize ulaşmışsa, CS:GO ve R6 gibi oyunlardaki performansından bahseder misiniz lütfen.
İlginize ve alakanıza çok teşekkür ederim![]()
Ben de alacağım 1 haftaya. Emin olmak istedim.
Knk karşıya ses iletiyor mu ve rahat mıCS ve R6 oynamıyorum, daha çok MOBA oyuncusuyum fakat Valorant denemek için yüklediğimde pek de fena değildi performansı. Sesleri iyi alıyordum gayet. CS'de de farksız
knk 6 7 saatte ne kadar ağrıma yapar bide anladığım kadarıyla her zaman rahatsız etmiyor çok uzun kullanımda rahatsız etmeye başlıyor son olarak stereo daha önce hiç kullanmadım hep 7.1 kullandım iyi ses kasılıyor muKarşıya silah sesi gitmesi ile ilgili bir problem yaşamadım hocam fakat gerçekten bi 10-12 saat kulaklığı aralıksız takarsanız kulağınız çok fena ağrıyor bu yüzden ben zaten dizi film izlerken kulaklığın sesini fulleyip hoparlör gibi kullanıyorum.
Kanka 6-7 saatte ağrıtmıyor ve çok fazla fps oyunu oynamıyorum o yüzden birşey diyeemm ses kasılma konusunda.knk 6 7 saatte ne kadar ağrıma yapar bide anladığım kadarıyla her zaman rahatsız etmiyor çok uzun kullanımda rahatsız etmeye başlıyor son olarak stereo daha önce hiç kullanmadım hep 7.1 kullandım iyi ses kasılıyor mu
Eyw knk yardım ettiğin içinKanka 6-7 saatte ağrıtmıyor ve çok fazla fps oyunu oynamıyorum o yüzden birşey diyeemm ses kasılma konusunda.
Rica ederim hocam kulaklığı almanızı öneririm ama kulak ağrısı biraz sıkıntı.Eyw knk yardım ettiğin için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.