murat112321
Hectopat
Cooler Master CH321 aldım, USB takdığımda ışıkları yanmadı, nasıl RGB'sini çalıştırabilirim? Kulaklık ve mikrofonu çalışıyor.
Her şey tam takılı.
Kulaklığımın markası Cooler Master.Corsair iCUE yazılımını indirip sisteme tanıtır mısınız?
Üzgünüm kusura bakmayın, yanlış okumuşum. Yazılım aracılığıyla değişimi mümkün mü ayarlanabiliyor mu bilgim yok ancak CM MasterPlus+ yazılımı ile birçok CM ürününün RGB aydınlatmaları kontrol edilebiliyor. Listede MH serisi var CH serisini göremedim ancak denemenizde fayda var.Kulaklığımın markası Cooler Master.
Çalışmassa da mühim değil kulaklıkta sorun yok.Üzgünüm kusura bakmayın, yanlış okumuşum. Yazılım aracılığıyla değişimi mümkün mü ayarlanabiliyor mu bilgim yok ancak CM MasterPlus+ yazılımı ile birçok CM ürününün RGB aydınlatmaları kontrol edilebiliyor. Listede MH serisi var CH serisini göremedim ancak denemenizde fayda var.
CM'ye ait farklı bir yöntem veya kontrol yazılımı bulursam buradan belirtirim tekrar.
Evet uyuşan cihaz yok uyarısı aldım.Üzgünüm kusura bakmayın, yanlış okumuşum. Yazılım aracılığıyla değişimi mümkün mü ayarlanabiliyor mu bilgim yok ancak CM MasterPlus+ yazılımı ile birçok CM ürününün RGB aydınlatmaları kontrol edilebiliyor. Listede MH serisi var CH serisini göremedim ancak denemenizde fayda var.
CM'ye ait farklı bir yöntem veya kontrol yazılımı bulursam buradan belirtirim tekrar.
Kulaklık biranda ışıkları açıldı.Üzgünüm kusura bakmayın, yanlış okumuşum. Yazılım aracılığıyla değişimi mümkün mü ayarlanabiliyor mu bilgim yok ancak CM MasterPlus+ yazılımı ile birçok CM ürününün RGB aydınlatmaları kontrol edilebiliyor. Listede MH serisi var CH serisini göremedim ancak denemenizde fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.