Cooler Master CK530 V2 alınır mı?

Pek anlamıyorum maalesef siz açıklarsanız daha iyi olur.Yani CK550V2 Daha iyi 160 tl daha ekleyip sıkıntı yaşamamayı tercih ederim daha önce gamepower markanın outemu switchini kullanmıştım yay sesi ve tuşlar basmama gibi sıkıtnılar meydana gelmişti iade ettim.CK350 Klavyesinde tuşlar basmama gibi sorunlar meydana çıkıyormuş ileriki zamanlarda.

Neye dayanarak? Cevap veremiyorum böyle bir soruya.

Rahatlık aynı, biraz daha yumuşak hissiyatı var. Biraz daha tok sesi var ve daha sessiz.

Razer, kendi switchlerini başka firmaya ürettirerek çıkarttı. Herkes üretim yaptırtıyor, kimse yeni ürün çıkartmak için sıfırdan fabrika kurmuyor. Bundan sonra da başka firmalara ürettirmeye devam edecek. Üzerinde Razer yazan her malzeme Razer'ın malıdır. Bugün kendi switch markasını kullanan her firma zaten bir yerlerde üretim yaptırtıyor. Hatta ürün çıkartan her firma başka bir fabrikada üretim yaptırtıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
CK550 v2'de Anti-Ghosting özelliği var mıdır? Var ise yüzde kaç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Black Friday bekliyorum bütçeme uygun ne düşerse onu alacağım

İkisini de uzun süre kullandım. CK350 ile CK530 V2 kıyaslanamaz bile. İki klavye arasında uçurum var. TTC Switch'ler çok daha kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…