Cooler Master CK530 V2 alınır mı?

Ne sorun yaşadığınızı bilmiyorum ama özellikle böyle hazır klavyelerde kullanılan toplu üretim switchler için Outemu yada TTC kıyaslamak ve biri diğerinden daha iyidir demek zor cidden.

CK550 V2 için Cooler Master sitesini kontrol ederken bazı versiyonlarda tuş takımının ABS double shot olduğunu farkettim. TR layoutta da double shot tuşlar varsa bu daha önemli bence outemu vs ttc switchten.

Şöyle yazıyor sitelerinde direkt.

"Part of Asia/US layout: ABS Double-injection keycaps, Other layouts: ABS Painting & Laser-engraved keycaps"
Pek anlamıyorum maalesef siz açıklarsanız daha iyi olur.Yani CK550V2 Daha iyi 160 tl daha ekleyip sıkıntı yaşamamayı tercih ederim daha önce gamepower markanın outemu switchini kullanmıştım yay sesi ve tuşlar basmama gibi sıkıtnılar meydana gelmişti iade ettim.CK350 Klavyesinde tuşlar basmama gibi sorunlar meydana çıkıyormuş ileriki zamanlarda.
 
Neye dayanarak sadece switch ürettiklerini söylediğiniz bilmiyorum ama linkedin sayfaları ve sitelerinde görülebiliyor ne üzerine üretim yaptıkları. Öyle bir yazmışsınız ki sanki Gateron ve Outemu gibi diğer markalar hobi olarak switch üretiyormuş sanacağız.

TTC 2020, #MekanikSwitchBizimİşimiz!11!1!

Cherry MX'ten farkı yok hatta daha rahat derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? Basım hissi mi daha iyi? Ses mi daha güzel?

Bu arada Razer kendi switchlerini çıkartmadı, hala başka firmaya ürettiriyor, en azından huntsman ve türevlerindeki optic switchleri. İnceleme ve kaynak olarak linkler aşağıda:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Neye dayanarak? Cevap veremiyorum böyle bir soruya.

Rahatlık aynı, biraz daha yumuşak hissiyatı var. Biraz daha tok sesi var ve daha sessiz.

Razer, kendi switchlerini başka firmaya ürettirerek çıkarttı. Herkes üretim yaptırtıyor, kimse yeni ürün çıkartmak için sıfırdan fabrika kurmuyor. Bundan sonra da başka firmalara ürettirmeye devam edecek. Üzerinde Razer yazan her malzeme Razer'ın malıdır. Bugün kendi switch markasını kullanan her firma zaten bir yerlerde üretim yaptırtıyor. Hatta ürün çıkartan her firma başka bir fabrikada üretim yaptırtıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CK550 v2'de Anti-Ghosting özelliği var mıdır? Var ise yüzde kaç?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende 550v2 almak istiyorum ilk başta ck350 alıcaktım 600tl outemu switch var.TTC switch outemu switchden daha iyi olduğu için 160 tl daha ekleyip 550v2 almak daha mantıklı.Siz satın aldınız mı ürün hakkında bir sıkıntı varmı? Birde anti-ghosting özelliği varmı?
Black Friday bekliyorum bütçeme uygun ne düşerse onu alacağım :)
 
TTC Switch'ler kötü. Cooler Master normalde severim de bunlar kötü klavyeler. Benim düşüncemde CK350 ve CK750 dışında almaya değer bu ülkede yok. Ama yurtdışından sipariş edebilirim diyorsan iş değişir, iyi olanlar var.

İkisini de uzun süre kullandım. CK350 ile CK530 V2 kıyaslanamaz bile. İki klavye arasında uçurum var. TTC Switch'ler çok daha kaliteli.
 

Geri
Yukarı