İnceleme Cooler Master CK721 UK inceleme

Selamlar

Gökkuşağı modu ile kullanırken mi bu sorunu yaşıyorsunuz ?

Başka modlarda da denedim. Her modda bu problemi yapıyor. Ayrıca BT, Wireless ve kablolu modlarını da denedim hepsinde aynı. Wireless moduna alıp dongle ile resetlemeyi denedim tekrardan bağladım falan ama çözülmedi.

Bu 5 kez kırmızı yanmasını yurtdışına sorduk, bilgi gelince sizinle paylaşacağız.
Merhaba,
Ürünün websayfasından wireless setup guide indirip 5 kez yanan kırmızının anlamını bulabiliriz. Malesef bu döküman kutu içinde mevcut değil.

Son düzenleme:
Bu kılavuza zaten ben de ulaşmıştım ve bunu okudum. Zaten problem şarj olmuyorken de klavyenin 5 kez kırmızı olarak yanıp sönmesi. Global Cooler Master'a ben de ticket açtım cevap bekliyorum durumla ilgili.

Kısa bir video aldım görüldüğü gibi klavye şarja takılı değil ama kırmızı yanıp sönüyor;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Selamlar, klavyeyi uzun zamandır kullandığınız ve ben de bu sıralar bir klavye aradığım için konuyu hortlatmış oldum. Bir kişi YouTube videosunun altına böyle bir yorum bırakmış
Ben hem oyun hem de kodlama için alacağımdan sizin deneyiminizi sormak istedim ki duruma göre alayım. Daha çok FPS Oyunları oynuyorum LOL tarzı oyunlarda bile yavaşlığını hissediyor musunuz? ve dediği gibi yazmakta zorluk yaşanıyor mu? Ya da direkt yazıdaki gibi klavye bahsettiği rahatsızlığı veriyor mu?

Merhabalar, ben de uzun süredir kullanıyorum. Windows 11 güncellemesi yaptım ve ses tekerleği artık çalışmıyor, kapat aç yapıyor fakat ses açma ve kısma yapmıyor. İnternette araştırdım fakat bir çözüm bulamadım

Cooler Master ck 721 klavyemde windows tuşu çalışmıyor. Driver sildim tekrar yükledim. Profiller de gezindim belki onlarla alakalıdır diye ama düzelmedi. Daha önce de bir kere olmuştu driver ile oynayıp düzeltmiştim.Şimdi sorunu bulamadım yardım eder misiniz ?

FN + Windows yapar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…