Sorum başlıktaki gibi. İtopya indiriminde 150 TL civarlarında. Bu bütçeye başka mouse de önerebilirsiniz.
Teşekkür ederim bunu alacağım. Sorularım var tabii ki;Oldukça memnunum, sorularınız varsa sorabilirsiniz
Teşekkür ederim. An itibari ile bunu almaya karar verdim. Hem de marka, bir sorunu olursa muhattap daha iyi olur çok sağolun.1- Rahat, benim elime tam oturuyor.
2- RGB renkleri yazılımı üzerinden ayarlıyorsunuz, istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz, her türlü modu var. Rainbow ayarlarsanız kendi kendine değişiyor.
3- Kablosu çok uzun değil, net hatırlamıyorum da 1.5 metre olabilir. Dediğim gibi net hatırlamıyorum normal bir uzunluğu var, ne kısa ne uzun.
Boyutları hakkında buradan fikir edinebilirsiniz: CORSAIR Harpoon Pro Review - PCGameBenchmark
Yazılımı da kullanışlı ve basit bir arayüze sahip, tüm Corsair ürünlerini aynı yazılım üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.
Eki Görüntüle 630297
QP'nin kendi sitesinde 169 TL imiş: Corsair Harpoon RGB PRO Oyuncu Mouse
Hocam oturmazsa ne yapacağım? Mouse iadesi alınmıyor bildiğim kadarıyla. Elim çok büyük değil küçük de değil.Rica ederim, başka bir sorunuz olursa mutlaka sorun. Bu arada eliniz oturuyor mu diye bir kontrol de edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.