Cooler Master Devastator 2 İncelemesi

Hocam bakalım. UPS almayı planlıyordum bu ay, Steam indirimlerinden sağ çıkarsak alırım MasterKeys Lite L'i. Sadece Türkçe olmaması biraz garibime geldi, kullanırım ama alışmam zaman alır sanıyorum.
Merhaba, Türkiye'de satılan Masterkeys Lite L Türkçedir.

Daha iyi idi? Hangi açıdan daha iyi? Bir kere bir A4Tech ürünü ile Cooler Master ürünü karşılaştırmak yanlış. Ayrıca bu bir set. Hem klavye hem de fare toplam 120 TL. O klavye tek başına 170 TL. İlla bir model ile karşılaştıracaksanız Lite L Combo seti ile karşılaştırın. Ki o set har hali ile ezer. Göz boyama özellikler ile nasıl bu kadar kanabiliyorsunuz tuhaf doğrusu.

Işıkları daha iyi ve 8 tane makrosu var, hatta driverı da var. QWERASDF tuşları mekanik ve bilek desteği var. 100 milyon tuş ömrü ve 0.2 ms tepki süresi var.

Son düzenleme:
Işıkları daha iyi? Bunu hangi açıdan kanıtlayabiliyorsun? Yazılım ile makro benim için gereksiz. Mekanik tuş diye de iyi yutturmuşlar valla. Bilek desteğini Aliexpress gibi yerlerden çok ucuza alabiliyorsun. Bunu koymak bir marifet değil. Bir kere malzemeler kalitesiz. Onu nasıl yapacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…