Cooler Master Devastator 2 İncelemesi

Gece fotoğraflarını paylaşır mısınız?

Tek renge mecbur bırakmasalar da mavi, yeşil, kırmızı arasında değiştirme imkanı sunsalar çok daha güzel olurdu. Tasarımını çok beğendim, kullanımı da sizin onayınızdan geçmiş. İyi bir tercih gibi duruyor.

Sırf enter tuşu küçük diye almıyordum bunu, kutudaki resimle klavyedeki enter tutmuyor. Enter büyük olmaz ise alışamam ben. Acaba neden öyle yapmışlar.

Selam, üründeki enter büyük, kutudaki foto farklı çünkü kutuda global foto var.

Abi klavyeyi biraz araştırdım da birisi anti-ghost özelliğinin olmadığını söylemiş. Bana bu özelliği olan oyun için klavye fare seti önerir misin 200TL civarında?

Son düzenleme:
Abi klavyeyi biraz araştırdım da birisi anti-ghost özelliğinin olmadığını söylemiş. Bana bu özelliği olan oyun için klavye fare seti önerir misin 200TL civarında?
Evet yok. Test etti onaylandı 4. tuşta sıkıntılar başlıyor. Thermaltake Tt eSPORTS Commander diye bir set var markaya hiçbir zaman ısınamamış olsam da daha güncel bir ürün. İkinci elden CM MasterKeys Lite L modeline bakabilirsin yada Devastator III'ü bekle 200TL'nin altında olacak kesin olarak.

Son düzenleme:
Bugün sabah araştırırken karar verdim. MasterKeys almayı düşünüyorum.

*EK: MasterKeys setinin faresi nasıl bir fikriniz var mı?

Bugün sabah araştırırken karar verdim. MasterKeys almayı düşünüyorum.

*EK: MasterKeys setinin faresi nasıl bir fikriniz var mı?
Fikirden fazlası var kısada olsa kullandım. Cooler Master Devastator II'nin içinde ki fareden çok daha kaliteli bir yapısı var. Performans açısından büyük bir fark yok. İş görür ama ileride değiştirmeni tavsiye ederim.

Arkadaşlar öneri istekleri için yeni konu açalım lütfen. Bu bir inceleme sayfası. Öneri değil. Orada yardımcı olunur size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…