Typzeen Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 20 5 Temmuz 2019 #1 İtopya'dan aldığım G2 sistemi 5 ay sonra gelen cızırtı sesleri beni rahatsız ediyor. Yük altında kalmadan da aynı problem var. Ürünün garantisi 2 yıl yazıyor, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2019
İtopya'dan aldığım G2 sistemi 5 ay sonra gelen cızırtı sesleri beni rahatsız ediyor. Yük altında kalmadan da aynı problem var. Ürünün garantisi 2 yıl yazıyor, ne yapmalıyım?
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2019 #2 Garantiye gönderin. Sıfır değişim yapmaları gerekir. Artı 0 Eksi
KS KS Typzeen Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 20 6 Temmuz 2019 #3 Ömer Murat KARACA dedi: Garantiye gönderin. Sıfır değişim yapmaları gerekir. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat benimki yük altına girince ses gelmiyor fakat oyunu kapatınca ses başlıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Ömer Murat KARACA dedi: Garantiye gönderin. Sıfır değişim yapmaları gerekir. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat benimki yük altına girince ses gelmiyor fakat oyunu kapatınca ses başlıyor.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2019 #4 Korhan Roots dedi: Anladım fakat benimki yük altına girince ses gelmiyor fakat oyunu kapatınca ses başlıyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durum ilk kez duyuyorum. Normalde bu sorun yüke bindiğinde ortaya çıkan bir sorundur. Yine de gönderin servise. Hallederler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Korhan Roots dedi: Anladım fakat benimki yük altına girince ses gelmiyor fakat oyunu kapatınca ses başlıyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durum ilk kez duyuyorum. Normalde bu sorun yüke bindiğinde ortaya çıkan bir sorundur. Yine de gönderin servise. Hallederler.