Cooler Master GM27-FQS monitör mü bozuk yoksa sistem mi?

Hocam an itibariyle bilgisayarı açtığımda tekrar videodaki gibi görüntü bozukluğu yaşadım.

Bu sefer Display Port kablosunu söküp tekrar ekran kartının aynı slotuna taktım ve düzeldi. Şimdi bu kapsamda problemin sistemden değil de monitörden kaynaklandığını %100 söyleyebilir miyiz peki ? @88602 @Saint Lucia @Cooler Master Türkiye

Hocam an itibariyle bilgisayarı açtığımda tekrar videodaki gibi görüntü bozukluğu yaşadım.

Bu sefer Display Port kablosunu söküp tekrar ekran kartının aynı slotuna taktım ve düzeldi. Şimdi bu kapsamda problemin sistemden değil de monitörden kaynaklandığını %100 söyleyebilir miyiz peki ? @88602 @Saint Lucia @Cooler Master Türkiye
Hayır hocam başka bir sistemde denemeden bilemeyiz.

Hocam an itibarıyla bilgisayarı açtığımda tekrar videodaki gibi görüntü bozukluğu yaşadım.

Bu sefer DisplayPort kablosunu söküp tekrar ekran kartının aynı slotuna taktım ve düzeldi. Şimdi bu kapsamda problemin sistemden değil de monitörden kaynaklandığını %100 söyleyebilir miyiz peki? @88602 @Saint Lucia @Cooler Master Türkiye

Hayır dostum söyleyemeyiz. DP kablosu bir ara bağlantıdır. Görüntü aktarımını taşıyan bir kervan görevi görür. Görüntü sinyalini gönderen bilgisayar ve görüntü sinyalini alan monitör. İki seçenekte durumda baş rol oynuyor. Bazı sorunlar deneme yanılma ile çözülür. Bu sorunun ucu açık. Priz, kablo, sistem, monitör hepsi olabilir. Monitör direkt bozuk diyemiyoruz çünkü açılıyor. Şu durumda monitörü evden dışarı çıkartın ve başka bir evde/sisteme bağlayıp deneyin. CM ekibi bu yüzden mağazaya götürün demek istedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı