Cooler Master HAF 912 Plus Sistem resimleri

Bu videodan da anlaşılacağı üzere dönüştürücü çıkıyor kutudan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her yerde kutu içeriği aynı olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar montajı tamamen vatana yaptırdım. Yorumlarınızı ve puanınızı alalım.

bTNUr6D.jpg

Not: Montajlama yaparken başında durup izledim 1 kere bile kılavuzlara bakmadı.

M5A97 herkezde olan bir anakart. Adam ezberlemiş olmalı. Zaten kitapçığa bakmaya pek gerek yok. Sadece Ramleri ilk olarak hangi slota yerleştiriceğine bakmak yeterli oluyor.

Çok güzel olmuş, bu arada Vatan Bilgisayarın montaj yaparken kablo kanallarını kullanması ilginç geldi. :D

Sisteme puanım 10, ama montaja puanım tam olarak 10 değil çünkü alt kısım baya karmaşık. Herhalde PSU'nun modüler olmamasından kaynaklanıyor.

Bu arada ben de monte ederken klavuza bakmadım. :D Klavuza genelde ön panel bağlantıları için bakılır, ama benim anakartta aparat çıktığı için ona bile bakma gereği duymadım.

Çok güzel olmuş, bu arada Vatan Bilgisayarın montaj yaparken kablo kanallarını kullanması ilginç geldi. :D

Sisteme puanım 10, ama montaja puanım tam olarak 10 değil çünkü alt kısım baya karmaşık. Herhalde PSU'nun modüler olmamasından kaynaklanıyor.

Bu arada ben de monte ederken klavuza bakmadım. :D Klavuza genelde ön panel bağlantıları için bakılır, ama benim anakartta aparat çıktığı için ona bile bakma gereği duymadım.

Kutudan çıkan kelepçelerle alt kısmı biraz da ben düzenlemek istiyorum. Kesinlikle size katılıyorum modüler PSU çok önemli o kadar kablo açıkta kaldı, o kabloları da HDD yuvasının arkasına saklamayı düşünüyorum.

- - - Güncellendi - - -

Yanı amacım ön yargılı olmayalım arkadaşlar, bir tane eleman kötü topluyorsa hepsi böyle olacak diye bir şey yok bende ön yargılıydım tabularımı kırdım. Vatana toplatacak olursanız mutlaka başında bekleyin. Ön USB portlarının montajını ben hatırlattım mesela. Ayrı olarak o da bana buzzerin takılmasını söyledi o parçayı ben aparat zannedip kenara atmıştım. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim hayırlı olsun. Bak seneye ben de alıcam oyun testlerini istiyorum. Bu arada senle konuştuğumuz gibi değil sistem noldu stok sorunu mu? Ama yine de 10 numara sistem olmuş hayırlı olsun. İyi oyunlar demekten başka yapacak bir şey olmasa gerek. Birde resimlerin devamını getirmez isen Skype'ta söverim sana :D
Tekrardan hayırlı olsun.

Evet arkadaşlar montajı tamamen vatana yaptırdım. Yorumlarınızı ve puanınızı alalım.

bTNUr6D.jpg

Not: Montajlama yaparken başında durup izledim 1 kere bile kılavuzlara bakmadı.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanmayı dilerim. Ben de Vatan'dan almayı düşünüyorum. Sistemi toplama konusunda şüpheliydim ancak senin orada toplattığını duyunca sevindim. Sonuçta o kadar para veriyoruz. Hizmet etmeleri gerekmektedir. Müşteri memnuniyeti... :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı