Cooler Master Hyper H412r CS2'de 75 derece normal mi?

GoW 78 derece (10 dakika kadar oynadım ayarlar en yüksekte)
1080p 2 dakikalık video 56-58 derece.
4K video için monitörüm desteklemiyor fakat 3 dakikalık bir 4K video açtığımda 58 derece gördüm.

Hocam normal bence bir sorun yok gibi. Havalar zaten 40 derece.

Hocam normal bence bir sorun yok gibi. Havalar zaten 40 derece.

Başka bir arkadaşım iade edip Thermalright Assassin king 120 SE ürününü al diyor onda ortalama 60 derecelere düşer dedi doğru mu iadeyle ve tekrar sök tak işlemlerine değer mi? Hava şu an burada 30-35 derece aralığında ve bilgisayarın sağ tarafı ve arkası yarım şekilde masa yüzünden kapalı yerini de değiştiremiyorum bu da etken sanırım ısının artmasında.

Başka bir arkadaşım iade edip Thermalright Assassin king 120 SE ürününü al diyor onda ortalama 60 derecelere düşer dedi doğru mu iadeyle ve tekrar sök tak işlemlerine değer mi? Hava şu an burada 30-35 derece aralığında ve bilgisayarın sağ tarafı ve arkası yarım şekilde masa yüzünden kapalı yerini de değiştiremiyorum bu da etken sanırım ısının artmasında.

Kesinlikle etmen hocam hava sirkülasyonu. Bence değmez ama sizin kararınız. Bir aydınlı olarak R5 3600'ü stokla yaşatıyorum 😅

1719145673891.png

Sadece Opera açık 🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Kesinlikle etmen hocam hava sirkülasyonu. Bence değmez ama sizin kararınız. Bir aydınlı olarak R5 3600'ü stokla yaşatıyorum 😅

Eki Görüntüle 2230063

Sadece Opera açık 🤣🤣🤣

Stok fanda gerçekten sıkıntı oluyor R5 5600 kullanıyorum stok fanda Opera açıkken 50'leri stres testinde 95'i görüyordum manuel kapatmak zorunda kalıyordum. CS2'de 85-90 civarlarında dolanıyordu CPB kapatırsanız sistem daha da rahatlıyor bu arada bende 20 dereceye kadar düşüş olmuştu.Sanırım değiştirmeyeceğim kasadan dolayı da olabilir dediğin gibi tekrar sök tak gözümde iyice büyüdü böyle devam artık yapacak bişey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı