Cooler Master K282 Alınır mı?

Prof.Mr.Pea

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar i7 4790k ile bir süreliğine içindeki HD 4600'ı kullanacağım. Biraz zaman geçince GTX970 alma düşüncem var. Onu alırken güç kaynağı da değiştiririm. Bu kasadaki güç kaynağı şimdilik i7 4790k'yı besler mi?
Kasa hakkında bilgisi olmayanlar ön yargılı olmasın lütfen. Kablo kanalları gözüme battı ayrıca içi baya geniş. 22 cm uzunluğu var. (kasa dik konumdayken yanlamasına ölçümü) 162 santime kadar CPU soğutucu desteği var ki ben işlemci için alacağım 212 Evo'nun buna uyacağını düşünüyorum. 32 cm VGA desteği veriyor. Aşağıya link verdim. Resmi sitesinde incelemesi var. Onun dışında İnventus içindeki güç kaynağını incelemiş. Sizde inceleyip yorum atarsanız kasa ve güç kaynağı hakkındaki düşüncelerinizi alabilirim.
Cooler Master: K282
COOLER MASTER RC-K282-KWP500-N kasa - inventus
Dediğim gibi sistemi bir süre sonra yükselteceğim için Psu önemli değil sadece şimdilik 4790k'yı beslemesi yeterli onu değiştireceğim yani. Onun dışında bu kasa ileriye dönük alınır mı? Sizin fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna bu kadar para verip birde PSU'yu değiştirdiğinize değmez. Zalman Z11 NEO ve 550W bir güç kaynağı alın, rahat edin. Eğer ki Zalman Z11 NEO pahalı derseniz; Zalman Z3 Plus tercih edebilirsiniz. Dediğiniz kasanın içindeki PSU'nun verimi baya düşük.
Zalman z3 eğer 212 evo ve GTX970 ile kapağı kapanacaksa neden olmasın. Ancak gtx 970'in yükseliği 14 cm. Ben sadece size danıştım verdiğiniz yorumlar için sağ olun. Bu kasayı seçmezsem z12 plus seçecektim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı