Cooler Master Master Liquid Lite vs MSI Core Frozr L

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Selamlar bir sorum var. Burada karşılaştırdığım ürünler Cooler Master Master Liquid Lite ve MSI Core Frozr L.

Şimdi ben Eğer sıvı soğutmayı alırsam fan yerim olmadığı için egzoz fanı sökeceğim ve radyatörü oraya takacağım, 3 fan içeriye hava alacak, egzoz fanı olarak radyatör fanı olacak ve nedense pek sağlıklı değil gibi geldi bana. Bunun yerine MSI Core Frozr L almak daha mantıklı olabilir mi?

İşlemcim Ryzen 5 2600.

Ucuz bir sıvı soğutma yerine kaliteli bir hava soğutma tercih edilmeli.

CM ML Lite kalitesiz değil, ancak dediğiniz konfigürasyon için kasa içi hava akışını olumsuz etkileyebilir. Sıcak havayı doğrudan kendine çekeceği için olumsuz etki yaratabilir. Egzoz fanın kalması ve hava soğutma kullanılmasını daha sağlıklı buluyorum sizin durumunuzda.

Var mı piyasada hiç? Çok baktım ama sadece tek fanlı modeli var. N’oldu üretimi mi durdu bunun?

Cooler Master Masterair MA410P modelini de incele istersen. Çoğu Ryzen kullanıcısı memnun.
Stokları yenilendi:

Stokları yenilendi:
Hocam bunu çok düşündüm ama sığmayacağından korkuyorum. Kasam Corsair Spec Delta ki sorun bu değil. Gigabyte B450M-S2H anakartım ve G.Skill SniperX 8x2 RAM var. RAM'e çarpacağından şüpheliyim sizce sığar mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı