Cooler Master Masterbox alınır mı?

mancıdayı

Hectopat
Bu kasaya ekran kartı takınca kart yere çok yakın duruyor bu beni tedirgin etti ısınma sorunu olur mu yoksa bir şey olmaz mı? https://www.hepsiburada.com/cooler-...q4UR9vKu_-C8vs27b_AbSEOBNB4CidZ8aAmQMEALw_wcB

1630841353204.png

Pek sanmıyorum, zaten mATX bir kasa dolayısıyla o şekilde olması doğal. İsterseniz bu modele bakabilirsiniz eğer illa mATX kasa istemiyorsanız:

Pek sanmıyorum, zaten mATX bir kasa dolayısıyla o şekilde olması doğal. İsterseniz bu modele bakabilirsiniz eğer illa mATX kasa istemiyorsanız:

Ekran kartım tek fanlı olacağı için mATX kasa bakmıştım aşırı büyük olsun istemedim kasa, öneri için teşekkür ederim eğer ısınma sorunu olmazsa Cooler Master alabilirim belki.

Ekran kartım tek fanlı olacağı için mATX kasa bakmıştım aşırı büyük olsun istemedim kasa, öneri için teşekkür ederim eğer ısınma sorunu olmazsa Cooler Master alabilirim belki.

Sistemi elinizle sıfırdan toplayacak mısınız yoksa upgrade gibi bir şey mi yapıyorsunuz?

Ben bu kasayı öneririm.

Bu kasayı ben de kullanıyorum. Fakat arkadaşın attığı linkte kasa+PSU kombosu var. O yüzden bunun yanında bir de fazladan PSU maliyeti eklemeyelim diye nispeten daha ucuz bir kasa önerdim. MB511'i öneririm bu arada hem diğer kasalara nazaran daha ufak ve hava akışı da ideal hatta gayet iyi.

Bu kasayı ben de kullanıyorum. Fakat arkadaşın attığı linkte kasa+PSU kombosu var. O yüzden bunun yanında bir de fazladan PSU maliyeti eklemeyelim diye nispeten daha ucuz bir kasa önerdim. MB511'i öneririm bu arada hem diğer kasalara nazaran daha ufak ve hava akışı da ideal hatta gayet iyi.
PSU'yu fark etmemişim.
Bu olabilir o zaman. 300TL fiyat farkı var ancak aradaki farka değer.
Bu arada, @mancıdayı, tek fanlı hangi ekran kartını kullanacaksınız?
Eğer üst seviye bir sistem toplamayacaksanız, kasaya bu kadar para vermeniz gereksiz olur diye düşünüyorum.

Eğer üst seviye bir sistem toplamayacaksanız, kasaya bu kadar para vermeniz gereksiz olur diye düşünüyorum.

Tek fanlı dediğine göre sanırım aşırı güçlü ve ısınan bir model kullanmayacak. Ben oyumu 1050 Ti'dan yana kullanıyorum.

Hocam PSU sanırım MWE V2 değil. MWE serisinde sorunlar vardı V2 ile düzeltmişlerdi. Eğer bu V2 değilse bence bu modele yönelebilir:

PSU'yu fark etmemişim.
Bu arada, @mancıdayı, tek fanlı hangi ekran kartını kullanacaksınız?

Yurt dışından bir yakınım ya Ventus 1660 Ti ya da tek fanlı 1660S getirecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı