Bu kasaya ekran kartı takınca kart yere çok yakın duruyor bu beni tedirgin etti ısınma sorunu olur mu yoksa bir şey olmaz mı? https://www.hepsiburada.com/cooler-...q4UR9vKu_-C8vs27b_AbSEOBNB4CidZ8aAmQMEALw_wcB
Pek sanmıyorum, zaten mATX bir kasa dolayısıyla o şekilde olması doğal. İsterseniz bu modele bakabilirsiniz eğer illa mATX kasa istemiyorsanız:
MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100R ITOPYA'da.www.itopya.com
Ekran kartım tek fanlı olacağı için mATX kasa bakmıştım aşırı büyük olsun istemedim kasa, öneri için teşekkür ederim eğer ısınma sorunu olmazsa Cooler Master alabilirim belki.
Ben bu kasayı öneririm.
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3X120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3X120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
PSU'yu fark etmemişim.Bu kasayı ben de kullanıyorum. Fakat arkadaşın attığı linkte kasa+PSU kombosu var. O yüzden bunun yanında bir de fazladan PSU maliyeti eklemeyelim diye nispeten daha ucuz bir kasa önerdim. MB511'i öneririm bu arada hem diğer kasalara nazaran daha ufak ve hava akışı da ideal hatta gayet iyi.
Eğer üst seviye bir sistem toplamayacaksanız, kasaya bu kadar para vermeniz gereksiz olur diye düşünüyorum.
Bu olabilir o zaman. 300TL fiyat farkı var ancak aradaki farka değer.
PSU'yu fark etmemişim.
Bu olabilir o zaman. 300TL fiyat farkı var ancak aradaki farka değer.
Bu arada, @mancıdayı, tek fanlı hangi ekran kartını kullanacaksınız?COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80PLUS 650W 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80PLUS 650W 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Eğer üst seviye bir sistem toplamayacaksanız, kasaya bu kadar para vermeniz gereksiz olur diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.