Cooler Master Masterbox Lite 5 Takılı Olmayan Ekran Kartı Izgarasını Sökünce Ekran Kartı Çıktı

70409

Kilopat
Yeni sistem dizmiştim. Ekran kartı hariç dizeli 1 hafta oluyor. Parçaları bizim bilgisayarcı abiden almıştık, o taktı hepsini. Bende bugün bir bilgisayarı temizleyim dedim. Kasam Cooler Master Masterbox Lite 5.
Ekran Alıntısı.PNG

Dedim ekran kartını sökeyim hava tutayım, slotunu açtım, 2 tane vidayla sıkılıydı. Vidaları sökeyim dedim, söktüm. Baktım ekran kartı gelmiyor, gram oynamıyor, zorluyorum gelmiyor. Çok zorlamayım dedim. Sonra fotoğraftaki yuvarlak içine aldığım vidayı da sökeyim de oradan ittireyim belki çıkar sıkıştıysa dedim. Söktüm o vidayı ekran kartı çok rahat çıktı yerinden zorlamadan, şaşırdım o vidayla alakası yok ekran kartının.
Ekran Alıntısı 2.PNG

Bu durum nasıl oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kasadan bende de var ekran kartı eğik duruyor o kısım çok da sağlam tutamıyor ekran kartını büyük ihtimalle ekran kartının ağırlığı orayı da aşağıya kastırıyordu sen farketmesende destek görevi görüyordu ben şu ürünü aldım gerçekten çok hoş bir görüntü ve sağlamlık sağladı tavsiye ederim sitede tanıtım videosu da paylaşılmıştı
Cooler Master VGA Vertical Card Holder Riser Kart | ITOPYA
Cooler Master Dikey Ekran Kartı Tutacağı Kiti İncelemesi - Technopat

Aynı kasadan bende de var ekran kartı eğik duruyor o kısım çok da sağlam tutamıyor ekran kartını büyük ihtimalle ekran kartının ağırlığı orayı da aşağıya kastırıyordu sen farketmesende destek görevi görüyordu ben şu ürünü aldım gerçekten çok hoş bir görüntü ve sağlamlık sağladı tavsiye ederim sitede tanıtım videosu da paylaşılmıştı
Cooler Master VGA Vertical Card Holder Riser Kart | ITOPYA
Cooler Master Dikey Ekran Kartı Tutacağı Kiti İncelemesi - Technopat
Gerek yok hocam anladım o vidayıda sökmek gerekiyimuş, bende geri kartı slota otutturup vidaların hepsini sıktım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı