Cooler Master Masterbox MB511 RGB ayarı nasıl yapılır?

fatiksahin

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, daha henüz bugün gelmiş olan MB511'im kasam, sadece nefes alan bir biçimde tek renk mavi olarak yanıp sönüyor, MSI mysticlight programını kurdum ancak sadece anakart üzerinde ki ışıklandırmada değişiklik yapabiliyorum, yardımcı olabilir misiniz acaba?

Arkadaşın dediği gibi JRGB kablosunu anakarta bağlamanız gerekiyor ve Mystic Light programı üzerinden senkronize çalışmaları için kasayı da seçmeniz gerekiyor. (Kasa var mı bilmiyorum ancak ekran kartı, anakart, klavye , mouse gibi bileşenleri dediğim şekilde seçerek senkronize ediyorsunuz.)

Ben fan ışıklarının yanıp söndüğünü görünce bağlı sanmıştım, bağlı değilse nasıl bağlayabilirim yani hangisidir rgb kablosu bir bilginiz var mı?
Arkadaşın dediği gibi JRGB kablosunu anakarta bağlamanız gerekiyor ve Mystic Light programı üzerinden senkronize çalışmaları için kasayı da seçmeniz gerekiyor. (Kasa var mı bilmiyorum ancak ekran kartı, anakart, klavye , mouse gibi bileşenleri dediğim şekilde seçerek senkronize ediyorsunuz.)
tamamdır kontrol edeceğim şimdi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şurada 03:50 yi açarsanız orada görürsünüz. Bileşenlerin altında link tarzı bi şey var onları seçmeniz gerekiyor.
Ben fan ışıklarının yanıp söndüğünü görünce bağlı sanmıştım, bağlı değilse nasıl bağlayabilirim yani hangisidir rgb kablosu bir bilginiz var mı?

tamamdır kontrol edeceğim şimdi
Fanların kablosuna bakarsanız RGB ler için dişi uç greceksiniz. Onu alıp anakart üzerinde eğer bulunuyorsa JRGB soketine takmanız gerekiyor.

Merhabalar,

görselde soldaki "dişi girişi" anakartınız üzerindeki jrgb erkek girişine takman gerek. Kitapçıktan veyahut internetten yardım alabilirsin. Anakartında kısıtlı jrgb girişi var ise ve birden fazla bileşen takman gerekirse, kasayla birlikle gelen kontrolcüyü kullanabilirsin.

Bahsettiğim dişi girişi bu sefer kontrolcüdeki erkek kısma takıp, kolaylık olması için anakartına bağlamış olduğun reset sw girişini de aynı kontrolcü üzerinde takman durumunda reset butonu ile renk değişimini sağlayabilirsin.

Arkadaşlar fotoda işaretliğim yerde powerled ve powerled+ yazıyor, kasayı itopya hazır sistemlerden upgrade ederek almıştım, RGB bağlı gibi geldi bir kontrol edebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• ef9f04ad-9eda-44dc-a884-04efe95fc364.jpeg
    ef9f04ad-9eda-44dc-a884-04efe95fc364.jpeg
    272,1 KB · Görüntüleme: 415
Arkadaşlar fotoda işaretliğim yerde powerled ve powerled+ yazıyor, kasayı itopya hazır sistemlerden upgrade ederek almıştım, RGB bağlı gibi geldi bir kontrol edebilir misiniz?
onlar farklı. bak anakartın en sol altında hd audio girişinin hemen sağında jrgb girişi var. fanların rgb bağlantısını oraya yapacaksın. kabloları iyi kontrol et

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı