@fatiksahin evet o girişe Reset SW kablosunu takacaksın
.
çok çok teşekkürler hallettim, anlatımınıza sağlık@fatiksahin evet o girişe Reset SW kablosunu takacaksın.
Fatih merhaba bugün cooler master h500 aldım konuyu tesadüf gördüm aynı ana kartı kullanıyoruz sol alttaki jrgb1 e 4 pinli kabloyu taktım ve reset attım msi programından ayarlayan biliyorumteşekkürlerkontrolcu dediğiniz galiba kumandanın arkasında 2 dişli giriş var orası diye düşünüyorum
![]()
Merhabalar, hayırlı olsun öncelikle.Fatih merhaba bugün cooler master h500 aldım konuyu tesadüf gördüm aynı ana kartı kullanıyoruz sol alttaki jrgb1 e 4 pinli kabloyu taktım ve reset attım msi programından ayarlayan biliyorum
@curiousoftech kontrolcüyü reset tuşu ile kullandığım zaman, mesela kırmızı renk için bir kere bastığımda nefes alıp veren kırmızı renkli mod oluyor sonra bir kere daha bastığımda yeşile geçiyor düz yeşil devam ediyor, bir kere daga bastığımda yeşil nefes alıp veren moda geçiyor ve diğer renkler için böyle devam ediyor, o rainbow moduna nasıl geçildiğini bilmiyorum tek sıkıntı bu@fatiksahin Program çok kısıtlı, dediğim gibi kontrolcüyü kullan onda rainbow tarzı bir mod var...
tamamdır, tam olarak ayarladım şimdi, çok teşekkür ederim her şey içinYavaş yavaş dene. İstediğin moda gelince dur. Tek renk geçişlerinden sonra çoklu renk gelir yüksek ihtimal...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.