Cooler Master Masterbox MB520 kasaya SSD nasıl takılır?

Bende ayni kasayi kullaniyorum, hazir sistem ile geldi İtopya'dan almistim. O kaucuk parcalari koymamislar. Nerden temin edebilirim?

Bende ayni kasayi kullaniyorum, hazir sistem ile geldi İtopya'dan almistim. O kaucuk parcalari koymamislar. Nerden temin edebilirim?

Bende kasayı inventusdan aldım ekran kartını farklı bir kargoyla göndermişlerdi ekran kartının yanında Adata kablosu kauçuklar ve vidalar gelmişti İtopya'e mail at bence.

Bir yere sokmuşlardır koymama gibi bir şey olacağını sanmam kutudan çıkıyor onlar siz takıyosunuz
Temin etme şansınız olacağını sanmıyorum

Bütün kutuları döktüm, çıkmadı maalesef. Cooler Master yedek parça satıyor diye biliyorum ama göremedim böyle bir ürün.

Bütün kutuları döktüm, çıkmadı maalesef. Cooler Master yedek parça satıyor diye biliyorum ama göremedim böyle bir ürün.
ya satılacağını düşünmüyorum, çünkü bu parça bile değil parçacık :) standart plastik, eğer cooler master parça satıyosa mb511 ön mesh panel almak isterim iletişim veya arama yapabileceğim link var mıdır elinizde? hani şimdi düşündüm ekstra braket satıyo cooler master fazladan ssd takmak isterseniz diye

Bende kasayı inventusdan aldım ekran kartını farklı bir kargoyla göndermişlerdi ekran kartının yanında Adata kablosu kauçuklar ve vidalar gelmişti İtopya'e mail at bence.

Geçen yaz almıştım. Verdikleri oyun kodu bile kullanılmış çıkmıştı. O yüzden uğraşmadım pek, şimdi kızakların ikisi de dolu. Yeni bir depolama birimi takacak yerim kalmadı.

Geçen yaz almıştım. Verdikleri oyun kodu bile kullanılmış çıkmıştı. O yüzden uğraşmadım pek, şimdi kızakların ikisi de dolu. Yeni bir depolama birimi takacak yerim kalmadı.
aynı sebeple ssd'lerin kızaklara takılmasına karşıyım bence itopya ile iletişime geçin yapmamaları gerek böyle birşey kasaya ait bir parça o, kasanın özelliği 2ssd ve 2 hdd barındırıyor olması ek braket alırsanız toplamda ssd depolama bölmeniz 4'e çıkıyor ek aldığınız braketlerde ekran kartı ve öndeki 3 fan arasında kalan boşluk bölüme geçmeli oluyor tamperli camdan bakınca görülüyor braketle aldığınız ssdler

aynı sebeple ssd'lerin kızaklara takılmasına karşıyım bence itopya ile iletişime geçin yapmamaları gerek böyle birşey kasaya ait bir parça o, kasanın özelliği 2ssd ve 2 hdd barındırıyor olması ek braket alırsanız toplamda ssd depolama bölmeniz 4'e çıkıyor ek aldığınız braketlerde ekran kartı ve öndeki 3 fan arasında kalan boşluk bölüme geçmeli oluyor tamperli camdan bakınca görülüyor braketle aldığınız ssdler
Herkese merhaba konuyu hortlatıyorum. Elimde bu kasadan var. Kasanın arkası disklerle dolu. Ön tarafa fan ile anakart arasındaki boşluğa 2 adet daha HDD takacağım. Bunun için herhangi bir braket olur mu? Tüm braketler aynı mıdır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı