Cooler Master Masterbox V2 Type-C çalıştırmak

Urbanrevolt

Kilopat
Daha fazla  
Selam Technopat ailesi.
Cooler Master Masterbox V2 model kasaya sahibim. Kasada Type-C girişi bulunuyor, yalnız çalışmıyor. Nasıl aktif edebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sistem özellikleri: ASUS Prime H610M-K, G.Skill 3600 MHz 16 RAM, ASUS RX6750 XT, i5 12400F.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasadaki type-c portunun bağlantısı anakarta yapmanız gerek. Ama anakartınızda ön panel type-c portunu bağlayacak bağlantı noktası yok maalesef. Anakart değiştirmeniz gerekiyor.

Type-C bağlantı kablosunun fotoğrafını atar mısınız?

Bu arada Masterbox v2'den kastınız Masterbox TD 500 V2 mi?

Hocam cevap için teşekkür ederim. Zamanım yoktu maalesef resim atamadım. Evet modeli doğrudur.

Kasadaki Type-C portunun bağlantısı anakarta yapmanız gerek. Ama anakartınızda ön panel Type-C portunu bağlayacak bağlantı noktası yok maalesef. Anakart değiştirmeniz gerekiyor.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Maalesef benim için üzücü oldu. Zaten kullanmaya vaktim bile olmadı 2 aydır bir kenarda duruyor sistem.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Maalesef benim için üzücü oldu. Zaten kullanmaya vaktim bile olmadı 2 aydır bir kenarda duruyor sistem.

EZDIY-FAB USB 3.0 (3.1 Gen 2) Dahili (19-Pin) Üstbilgi USB 3.1/3.2 Tip-C (20 Pin) A Anahtarı Ön Panel Adaptörü böyle bir ürün alabilirsiniz ama o zaman da kasa önündeki normal USB 3.0 portlarını kullanamazsınız.

Yoksa da böyle bir ürün alıp iki bağlantı noktasını da kullanabilirsiniz.
PCIE Type-C Genişleme Portu

Malum her şey bütçe varsa olabiliyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
EZDIY-FAB USB 3.0 (3.1 Gen 2) Dahili (19-Pin) Üstbilgi USB 3.1/3.2 Tip-C (20 Pin) A Anahtarı Ön Panel Adaptörü böyle bir ürün alabilirsiniz ama o zaman da kasa önündeki normal USB 3.0 portlarını kullanamazsınız.

Yoksa da böyle bir ürün alıp iki bağlantı noktasını da kullanabilirsiniz.
PCIE Type-C Genişleme Portu

Malum her şey bütçe varsa olabiliyor...
Hocam ilginize tekrardan teşekkür ederim.Bu çözümü de düşüneceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı