Cooler Master MasterCase H500P Kasa İncelemesi

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.423
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Cooler Master MasterCase H500P Kasa İncelemesi
Cooler Master’ın yeni Mid Tower kasası MasterCase H500P’yi inceliyoruz Cooler Master’ın yeni kasasının ilk dikkat çeken anahtar noktaları çok sayıda fan ve özel sıvı soğutma için uzun radyatör desteği sunması. Temperli cam kapakları, şeffaf bölümleri ve beraberinde gelen RGB fanları oluyor. Ayrıca bu kasa dikey ekran kartı montajı için de özel bir desteğe sahip. Tasarımdan […]

Devamı: Cooler Master MasterCase H500P Kasa İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Benim merak ettiğim bir konu var. Niye her şey çok güzel? Bu kasa övülecek değil gömülecek bir kasa. Herkes bu kasayı gömdü ve bu kasa resmen bir rezaletti. Ama Technopat'ın hiçbir videosunda ben "Burası olmamış, iyi bir ürün değil." gibi bir şey görmedim. En kötüsü bundaydı ki o da hava akışı kötü değil hava akışı daha iyi olabilirdi olmuş. O da sonra sanki CM bunu fark etmiş ve yenisini çıkarmış gibi gösterilmiş. Oysa ki gerçek Gamers Nexus bunları gömdüğünde ortaya çıktı. Adamlar bir Mesh modeli çıkarttı ama önce H500P'yi stoklarda tuttu ki satılsın. Sonra da Gamers Nexus'a artık onlara ürün göndermeyeceğini söyleyerek bir çocukluk yaptılar. Diğer modelde arka vida takmışlar daha sağlam olsun diye denmiş. Bu modelde üst kapağın tutmasının rezalet olduğu gibi bir yorum duyamadım. Yine çoğu incelemeci kasanın yan kapağının kapatılmasında zorlanıldığını söyledi ama sizde yok. Kullanıcı bildirimini dinleyip demişsiniz ki bu bir Technopat videosunda gördüğüm en kötü yorum. PSU takılma sürecinin rezaletinden yine bahseden yok. Kasayı içine sistem toplanmış halde bile görmüyoruz. Topladığınızı düşünmek istiyorum. Niye ürünlerin kötü yanlarını söylemekten kaçınıyorsunuz? Pekala olayda bir sponsorluk, para olabilir de her videoda mı var? Vatan Bilgisayar kısmında çok net anlıyoruz zaten bunu. Bazı kişiler buralarda da anlayabiliyor. Yani varsa, yoksa durum daha kötü. Ama normal kullanıcıların çoğu bunu anlamıyor. Bu yorumlarla da gidip saçma sapan ürünler alıyor. Bir noktaya kadar tamamdı ama cidden bu durum çok can sıkıcı. Neden ürünlerin kötü yanlarını söylemekten bu derece kaçınıyorsunuz?
 
Ben kasayı şöyle bir gördükten sonra, gittim ve fiyatına baktım. Sonra direk incelemeyi kapattım, kusura bakmayın.

Egsoz fanının RGB olmamasını bir eksi olarak yazmışsınız bir de. Yazılacak bir şey yokmuş gibi... Kasanın kalitesiyle uzaktan yakından alakası yok ışıklı olmasının.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı